Circari de presă

Astăzi presa românească s-a dat în stambă, din nou. Sinuciderea Mădălinei Manole a iscat isterie între jurnalişti, care mai de care gata să ciugulească din stârv o ştire. Academia Caţavencu a surprins cel mai bine această pleavă numită presă. Iar pe Realitatea TV am văzut cum soţul artistei ieşit seara asta de la procuratură a fost atacat de vampirii din media, cel mai insistent fiind evident de la Zero TV. Canalii!

Madalina Manole a fost un artist exceptional acum ceva ani. A cazut in uitarea publicului si de ziua ei s+a sinucis. Doar o femeie poate intelege aceasta sinucidere. Barbatii se dau mari ca ei stiu, dar de fapt niciodata nu inteleg ce se intampla in inima si mintea unei femei.

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
Bogdan

Stimata autoare, te rog reciteste ultimile trei fraze din textul pe care l-ai scris cu manutele tale. Ai citit? Mai citeste odata, si inca odata. Citeste pana cand o sa iti dai seama ca ai combinat tastele in asa fel incat a rezultat o tampenie. Cum poti sa gasesti scuze pentru un asemenea gest? De unde ideea ca femeia (la general) ar avea motive intemeiate de a se sinucide si ar trebui sa o intelegem? Madalina Manole a fost un artist exceptional fara indoiala, tot respectul pentru ceea ce a facut in viata si pentru ca a fost o luptatoare,… Read more »

Ma bag si eu sa comentez doar ultima parte a postarii, cea care l-a facut pe Bogdanescu sa dea cu “tastatura de pereti” sau doar a propus asta Mazemaniacei care pretinde ca ea a inteles gestul ca doar e femeie…in fine eu voiam sa spun altceva si anume ca si eu inteleg unele gesturi (toane) ale femeilor, asta cu sinuciderea e extrema si tine de nebunie temporara si nu poate fi pus in categoria “gesturi” sau “toane”. De fapt nu inteleg gesturilelor, inteleg doar motivul pentru care femeile fac “scene” si nu e din cauza ca nu stim ce e… Read more »