Măi Cosmine, cu parchetul ce-ai avut?

Să nu fim răi, dar am râs cu lacrimi astăzi citind ştirea lui Cosmin Pal de la Tribuna despre programul laptele si cornul la Sibiu. De ce? Păi vedeţi şi voi cum o firmă a câştigat licitaţia pentru cel mai bun preţ pe ,,pachet”, restul au pierdut pentru că aveau poate preţurile pe pa(r)chet! Sau ziaristul era după o cumetrie cu câştigătorii şi le-a tras-o perdanţilor! Bagă mare la parchet, Cosmine!

Măi Cosmine, cu parchetul ce-ai avut?

10
Lasă un răspuns

8 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
newest oldest most voted
om normal

Numai tu esti singurul din presa mondiala care scrie fara cusur si fara greseala. Tu esti cel mai tare, cel mai bun si competent in meserie. Vai, emotiile ma cuprind si nu mai pot continua.

nu, dar ca jurnalist cam ai responsabilitatea asta. daca era doar o data scris gresit, hai treaca mearga, dar e gresit de vreo 4 ori. plus cuvantul prescolari care e scris gresit. come on now.

radu

Greseala a fost semnalata de un cititor la comentarii, asa ca nu esti tu ala care ai descoperit apa calda…

radu

p.s.: si mistocareala ii apartinea tot acelui cititor!

Basescu

Calin Blaga fura de la comentatorii de pe siteul Tribuna. Oau!

Mistery girl

Tipic romanesc! Hai sa investigam cum a aflat Calin Blaga stirea, cine a facut misto primul, sa primim premii pentru cine a dpus coada la pruna. Ia lasati asta la o parte, cititi asa putin articolul, si daca vi se pare ok de publicat inseamna ca sunteti batuti in cap! Dupa ce realizati cine are problema serioasa, puteti sa va revendicati locul de masculi feroce, bineinteles cu vesnica replica ,,El a inceput!!!”

Basescu

Eu zic sa-l arestam pe Calin Blaga asa pentru 29 de zile, pana se uita povestea asta cu articolul. Si atunci nu mai sunt probleme… Hai ca ma duc sa trag niste sfori, ce pielea mea, ca tot sunt presedinte 😀 Mai bag un mogul de presa la parnaie. De data asta unul “local” 🙂

dani s.

Am observat comentariile si un coleg a identificat fiecare persoana care a facut o afirmatie legat de aceasta postare.
Bai frate, dar frica va e sa va semnati cu numele, de parca nu ar sti poporul cine sunteti…
Mari boieri romanii astia!