Sibiu – Alţâna, pe drumul groazei

S-a scris la noi la ziar despre drumul naţional distrus între Sibiu şi Agnita pe un segment de 15 km. Drumul nu a fost distrus de ploi, tornade sau vreun uragan rătăcit, ci de firmele lui Carabulea. Da, ăla care vrea să distrugă şi Pădurea Dumbrava. Şmecherul ăsta a pus laba, din nou, pe o mega-licitaţie pe bani UE şi a primit cadou refacerea drumului Sibiu – Agnita. Să nu piardă bani a început lucrul în toamnă prin scoaterea asflatului de pe 15 km de şosea. Se pare că graba a fost justificată şi de închirierea maşinilor de scos asflatul din Bulgaria la preţ mic. În loc să rămână un sens de mers bun, el a distrus tot. Azi mi-am distrus şi eu maşina pe drumul ăsta până la Alţâna. Am fost la ziua unui amic bun şi am riscat. Dar vai! Drumul este o adevărată probă de nervi. Mă gândesc la cei ce fac naveta zilnic pe aici…. aoleu! Cred că îşi aude toţi sfinţii şi dumnezeii Carabulea şi cei din Consiliul Judeţean şi de la Drumuri Naţionale care i-au permis să îşi bată joc luni de zile de mii de oameni şi de maşinile lor. Sincer, individul merită scuipat între ochi.

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

si cu toate acestea, sunt sigur ca nu a facut nimeni nicio sezizare! Am I right?

As vrea sa vad si eu. Ar fi nevoie de rezilierea contractului.

Off-topic: odata cu vinderea actualului teren al Tursib din Cl. Dumbravii (de 3 ani se discuta pe la colturi despre asta), dispar troleibuzele DEFINITIV (aici este o substatie de redresare). Partie pt. autobuzele carabulene. Desi, in contractul de concesiune exista obligatia prestarii transportului cu troleibuze.

De aceea, un articol despre proiectul EVUE cred ca i-ar fi incurcat pe unii. Insa presa scrie despre gaini violate si accidente rutiere (cu fotografii!).

E vorba de Carabulea. Asta spune tot: şi de ce se lucrează aşa, şi de ce sesizările nu aduc nimic, şi de ce e ţara asta cum e…

dani s.

drumurile noastre toate……..se vor repara vreodata?