Monitorul de Sibiu inapoi la Bota

Cum s-a modificat actionariatul la Monitorul de Sibiu si a revenit in putere Radu Micu, cum s-a mutat sediul redactiei din centru in una din cladirile lui Bota, patron al fabricii Victoria si a terenurilor din zona pana la Libertatea, inclusiv. De altfel acolo Monitorul a mai avut sediu inainte, tot pe vremea lui Radu Micu. Ce e interesant ca odata cu venirea lui Micu, Monitorul a intrat din nou in barca PSD si lauda membrii acestui partid si ataca pe fostii membri PSD, trecuti la alte partide. Asta e adevarul, nu? Sau ne ascundem dupa degetul rosu?

5
Lasă un răspuns

5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted

auzi Caline………….., Monitorul nu e inregimentat politic. La Urbana nu se putea sta, chiria e imensa. Dar e parerea ta, poti sa faci ce vrei cu mazemania ta. Parca tu-mi spunei la Hilton ca nu poti sa scrii despre Ocna ca ai publicitate si te cearta patronul. Deci cum e cu jurnalistica asta a ta. Iar nevasta-ta nu a avut nici o problema sa se angajeze la Monitorul cind stateam cu chirie la Bota, la Libertatea. Pai poate eu am degetul rosu, dar tu esti ca renu RUDOLF, cu nasul rosu.

Renu Rudolf e un personaj apreciat de multa lume. Cel mai mult ma amuza ca ne folosim de mazemania ta ( unde faci ce vrei) in loc sa ne scriem mesaje private. Daca chiar vrei te lamuresc : ca urmare a campaniei noastre referitoare la societatea Energie Termica,( o societate cu unic actionar consiliul local) , ne-am trezit ca URBANA ne-a marit chiria la 1823 euro,ar trebui sa platim in avans doua chirii adica peste 150 milioane, nu avem voie sa intram decit cu o singura masina. Mai mult, daca cumva intirziem cu plata chiriei se percep penalitati de 0,5… Read more »

doctorul

Am fost de curand la Ocna si nu am vazut ceva care sa necesite reclama. despre ce fel de publicitate e vorba? Chiar sunt curios! Ha ha ha