Bursa zvonurilor media

Deja devine clar ca luna septembrie va aduce o noutate pe piata media. Prea sunt multi cei ce comenteaza pe bloguri sau pe la colturi despre plecarea celor de la Sibiu Standard in masa (sunt deja de ceva timp in preaviz) si asocierea directorului lor Calin Bucur cu Radu Micu, noul patron Monitorul. Cert este ca niciunul nu are banii sa faca un ziar asa ca se pune problema gasirii unui/unor finantatori. Bursa zvonurilor media spune asa:

1. Echipa Sibiu Standard pleaca si face un saptamanal de ancheta.

2. Echipa Sibiu Standard pleaca la Monitorul de Sibiu unde Calin Bucur devine actionar. Tot acolo vor mai deveni actionari si alti oameni de afaceri sibieni afiliati politic (dar vor ramane in umbra, nu cum a facut Cercel). Evidenta este apropierea lui Radu Micu si implicit a Monitorului de Sibiu de Bota, cunoscut ca vechi suporter PSD. Bota detine Libertatea, Victoria si terenurile aferente. Se mai aude in targ ca Bucur de la Standard a batut palma cu Braune, finantator PDL, aripa Turcan pentru a-si finanta echipa ce-l urmeaza inca de pe vremea Ziarului de Sibiu.

3. Va las pe voi sa completati bursa zvonurilor media

PS: Tot la capitolul zvonuri media, gura targului vorbeste de mult despre orientarea sexuala diferita a unui realizator TV local, celebru. Nimic rau in asta! Doar ca omul se ascunde dupa o casatorie recenta, desi, chiar si la nunta, iubitul sau din vremea aceea a fost prezent ca invitat.. (sic!) Pozele sunt pe siteul ziarului condus de nasul, pentru cunoscatori…