Stirile Tribuna

Mi se pare mie sau tot mai mult o ia ziarul asta pe aratura? Ia vedeti si voi mai jos captura de stire din Tribuna de astazi…

7
Lasă un răspuns

7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

lasa ca si ata poate fi o stire de interes. 🙂

Poate are omul chef sa faca tuica si atunci mass media sibiana ii sare in ajutor…Mereu in slujba cetateanului!

michiduta
ion

Blaga, vrei si tu niste prune pentru dulceata? Hai ca iti pun o pila la o reducere. Ce te nemultumeste la anunt? N-ai auzit de publicitate? Doar holoangaresti la un ziar de publicitate, ce dracu….

bursusul

Hai sa-ti dau un subiect care cred ca te intereseaza. De fapt, sunt mai multe piste despre acelasi subiect: 1. Ca cei de la Sibiu Standard si-au pezentat demisiile, nu cred ca mai e o noutate. Ei vor scoate, foarte curand, un saptamanal. Partea daguta e ca dupa ce au luat teapa cu PDL-istul Cercel, au batut ot la usa unui…pdl-ist. Numele lui este Braune (nu stiu daca asa se scrie, dar cred ca te-ai prins despre cine e vorba). El a vrut sa ia si partea lui Cercel de la ziar, dar sa nu se afle ca el este… Read more »

Pt BURSUCUL : Ne-ai prins !!! Miiner mergem iara la Felini, fiti pe faza.Ne-am gindit sa ne facem si noi blog.Pe urma-l vindem.La pachet.

Traiasca scrumierele de la Felini. Miine, pe la 12 suntem acolo.Bursucule : dau o bere daca iesi din vizuina. Adica o cafea sau cafia cu zahar.Apropo : facem angajari la Monitorul, ne trebuie un om pe sport.