Barfa media sibiana 2

1. Ziarul pe care urmeaza sa-l scoata cei de la Sibiu Standard se cheama Turnul Sfatului (se poate verifica la OSIM, ca e inregistrat). Sediul il vor avea in acelasi loc, intr-o incercare de transfer de imagine de la Sibiu Standard la noul ziar. Informatorul Mazemania spune ca “In plus Bucur, in stilu-iu caacteristic, incearca sa fure contractele de pe Sibiu Standard pe noul saptamanal, bineinteles, intr-o maniera nu tocmai legala.”
2. Acelasi Bucur negocieaza pentru preluarea Realitatea TV Sibiu. Chiar azi (12 august) au avut o runda de discutii.

18
Lasă un răspuns

17 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
newest oldest most voted
Cristian

Realitatea TV Sibiu “disponibilizeaza” angajati…

gelu

sursa prin care spui ca Realitatea TV Sibiu este de vanzare lui Bucur, este falsa !
Statiile locale Realitatea au fost initial ale unui om de afaceri bucurestean – moldovean (nu conteaza numele) , care le-a vandut acum o luna lui Vantu.

Boo

Bucur nare bani sa treaca strada mana un ciai de diminata si plicu seara. Dar eu am poze cu Bucu si baiatul dela Monitorul la o intalnire la Fellini unde sa discutat noul ziar si cum sa treaca contractele dela Sibiu Standard pe alta firma.

Dava doriti pozel trimite un email.

americanu

americanule boo, vezi ca baiatul de la monitorul iti da in freza din nou! de data asta nu cu maruntisuri gen: impostor, mincinos etc. ci cu inregistrarea cu tine cand il injuri pe cindrea si suditu! plus pozele unei petreceri porno cu iubita ta! plus ADEVARATA poveste a copilului tau! asa ca, EUGENE, mare grija! te pup:)

gelu

Cristian, disponibilizarile la RTV sunt reale, nu trebuie sa folosesti ghilimele. La toate statiile RTV din tara (inclusiv la centru) s-au facut.

Florin

Va dau ca sigur 100% ca nu se francizeaza Realitatea TV. Bucur nu are cum sa fie pus director pentru ca in locul Mariei Mihailescu care si-a dat demisia acum doua saptamani a si fost pus altcineva.

Salutari lui Iugin din partea baiatului de la Monitorul.

eu

VREM ADEVARUL DESPRE BARBU!!!! dle micu pe prea multi ne fura omul asta!!! vrem poze,vrem adevarul despre el. DE ce nu publicati mai mult, e cererea publicului.

avem multe anchete jurnalistice pe rol, miine intra doua, una cu johannis, dar luni avem cea mai tare ancheta despre cel mai mare tun imobiliar. Cu Barbu ciontinuam, probabil marti. Apropo…cum se planteaza poze pe mazemania? ca am citeva interesante……..
De ce sunt ciudate ultimile campanii Monitorul ? Intrebarea era pentru Calin Blaga, cel care trebuie sa-mi dea doua beri.

eu

DA! Vrem poze!!! dle Micu daca doriti strang semnaturi ca sa va lamuriti cati doritori de adevar despre Barbu exista! Va repet publicul o cere!!!

mascaltone

frate boo , nu stiu cum reusesti sa demonstrezi cu niste poze ce s-a discutat la fellini ? E cam stupid faza

mascaltone

pozele sunt doar imagini statice , nu convorbiri

mascaltone

Micule , fal pe asta (boo) varza , ca faci un bine la cel mai multi. Oricum Iugin asta numai minte. E genul de escroc care traieste din vrajeala si se foloseste de cine poate fraieri , pana cand se rupe vrajeala . Cand vede ca nu mai tine vrajeala , muta locul si o ia de la capat . Cred ca este si o simptoma medicala a unei boli psihice. Oricum , si daca studiati la arhiva Judecatoriei , ve-ti afla ca boo are si niste procese de escrocherie. In prezent , are ca victima pe anka’s.(cu casa)

iac-asa!

dati din gura.. sa nu se raceasca temperatura corpului? :))
poze.. plicuri..etc…
are bani, nu are bani Bucur..
se face ziarul… pe banii cui? cine acum ii va tine?
Pot… foarte bine lor! Ei vor ajunge fruntea mai repede ca ceilalti..ca se plimba de la un ziar la ziar.. macar asta ii face faimosi.. li se vor spune “plimbaretii – calaretii” :))
mai bine ati face ceva.. Stimez mai mult pe cei care intr-adevar fac si tac.. nu presupun.. dar profita, de asta si au.. iar limbutii..tot limbuti raman, si impotenti inca!