Schimbari

De curand un ziarist ma apostrofa in public ca m-am dat cu Iohannis si lucrez pentru el la Sibiu100%. M-a amuzat afirmati, tinand cont ca pe mine m-a facut obraznic Iohannis acum un an… Ce nu inteleg unii e ca politica editoriala la ziar o duc singur, fara niciun fel de presiuni. Scriu ce vreau si despre cine ma taie capul, de bine sau de rau, cum mi se pare mie ca trebuie.

Proaste, bune, sunt ideile si convingerile mele pe care incerc sa le impartasesc tuturor. Chit ca mi s-a spus ca sunt cu PDL, pentru ca (asa e tare!) port in poza de editorial camsa portocalie!! Altii zic ca sunt pro-liberal ca sunt prieten cu Razvan Pop de la TNl si are si rubrica in ziar de cand am venit eu. Altii ca sunt cu PSD pentru ca nu ii injur, dar nici nu scriu de el. Si cei mai tari sunt cei ce spun ca sunt omul lui Iohannis! Ha ha!
Daca ati stii ce ma amuz cand aud aceste povesti sau aceste comentarii. Nu sunt implicat politic. Am fost acum 10 ani pentru 2 ani si m-am lecuit de partidele romanesti. Nu am facut niciun secret din asta. De atunci sunt neutru si laud sau critic pe toti. Da, si laud, pentru ca trebuie sa gandim pozitiv. Nu e benefic pentru o societate ca toti sa laude sau toti sa critice. Trebuie un om sa fie capabil si sa laude si sa critice in functie de actiunile celor implicati si nu de conjuctura.
Nu cred in perseverenta unora in negativism. Asta e daunator societatii. Poti critica, si eu sunt un critic acerb, dar logic si cu argumente, nu aiurea. Oricum mi-e imi plac criticile ce mi se aduc. Cu cat mai multe, cu atat mai bine! Asta e important: sa ne exprimam liber! Aaa…si nimeni nu detine adevarul absolut. E dincolo de noi.