Adevarul deranjeaza

Am aflat adesea in ultimii ani cat de inchis e Sibiul si sibienii. Adevarul este stiut de multi aici, dar este nespus public. Ramane privlegiul unei caste auto-formate unde unii incearca sa adere si fac orice pentru asta. Pe mine unul nu m-a interesat sa fac parte din cluburile ori lojele masonice sibiene ori grupurile de interese locale. Asa ca mi-am permis sa scriu despre asta pe acest BLOG. Sa va reamintesc ce inseamna BLOG: jurnal personal online. Nu se supune regulilor presei… Juridic este o mare necunoscuta in Romania, mai ales in cazul acestuia gazduit in SUA. Asa ca aviz amatorilor. Sa nu isi iroseasca timpul si banii degeaba.

Dar revenind la subiectul acestei postari: am realizat in ultimul an si ceva mai ales ca si prieteniile se fac aici de multe ori pe interes. Incerc sa evit acest lucru, dar am cazut si eu de multe ori in capcana. Sunt un credul, un naiv, un visator care crede in adevar, justitie sociala si libertate. Dar aceste concepte par sa existe doar in mintea mea si a catorva oameni. Restul e can-can . Si imi place sa provoc can-can-ul. Sa il scot din letargie si auto-suficienta. Sa nu mai vad aceleasi fete in politica, afaceri, presa… niste fete obosite, ce ascund multe relatii mai mult sau mai putin oneroase.

Vreau sa vad mai multi oameni zambitori. Sa vad veselia pe chipul lor si in atitudinea de zi cu zi. M-am plictisit de oameni mofluzi si pusi mereu pe harta. De oameni inraiti pana in panzele albe si mereu in cautarea nodului in papura. Eu nu sunt asa. Si uneori am ajuns sa ma comport asa. Poate anturajul, poate ideea de moment. Imi cer scuze! Prefer veselia, buna dispozitie, umorul si dragostea!

ACESTEA fiind spuse va pregatesc o MARE SURPRIZA!!!!!

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
ion

“M-am plictisit de oameni mofluzi si pusi mereu pe harta. De oameni inraiti pana in panzele albe si mereu in cautarea nodului in papura. Eu nu sunt asa”
Nu pe dracu. Asta e autocaracterizare in toata regula. Cit aveai legatura directa cu Monitorul, era cel mai tare ziar. Acum e de cacat. Dupa ce o sa pleci de la Sibiu 100 la suta, ala o sa fie si el de cacat. Prietene, nu crezi ca ai o problema? Chiar iti inchipui ca esti emblema verticalitatii? Afla ceva de la mine: nimeni nu e suta la suta vertical, oricit s-ar da. NIMENI.

ion

Corect. N-am spus ca eu as fi. Dar daca spune careva ca el este, te rog scuipa-l intre felinare, din partea mea.