Alin Bratu pleaca de la Sibiu Standard

Editorialul de astazi de care scriam de dimineata se pare ca a fost cantecul de lebada pentru Alin Bratu, redactorf sef si editorialist la Sibiu Standard. S-a indoit el ce s-a indoit, dar nu a mai putut si a preferat sa plece. Presiunea patronatului a devenit uriasa in presa locala si implicarea politica e insistenta. Si daca nu e patronatul, curg telefoane de la “greii Sibiului” gen “Asta mai lucreaza la voi? Il mai tineti?”. Mesajul transmis de Alin Bratu este scurt si concis:

Desi fac parte din neamul care crede in proverbul capul plecat sabia nu-l taie, sunt in perioada de preaviz. Plec pentru ca nu cred ca tot ce se intampla este normal. Nu am ajuns la o varsta la care sa nu o pot lua de la capat. Nu, nu cred in obedienta. Dar nesimtit s-ar putea sa fiu.

alin bratu

Dupa demiterile in masa de la Monitorul vine si randul celor de la Sibiu Standard. Oare vor ramane doar ziare si ziaristi aserviti in presa locala?

9
Lasă un răspuns

9 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
ion

Bafta, Alin.

presa de kakao

PRESA DIN SIBIU E IN COLAPS. INTERESEAZATE CARE ESTE SITUATIA LA REALITATEA. SE DUCE DE RAPA TOTUL

Despre ce demiteri in masa vorbesti la Monitorul ?
Ca de obicei ( in ultima vreme ) renul Rudolf i-a luat locul lui Calin Blaga.Si-o fi luat concediu de vara, ori nu mai stie sa citeasca caseta redactionala ? Oare cine o fi patronul de la Sibiu Standard ? Dar de la sibiu 100 % ?

Pai Bratu e de mult in preaviz, ca de altfel toata redactia de la Standard. O sa-si faca un alt ziar, saptaminal, de anchete si investigatii. Pleaca toti, ramine Calin sa stinga lumina. Cum va reactiona Cercel….o sa vedem .

ion de la tribuna, monitorul, standard, pulsul sibian si expres

ion

bai, stai asa ca ion tribunistul nu e de la tribuna. sa ne intelegem bine. sau o fi? dracu stie.

Bine renul Rudolf, cum spui tu. Nu inteleg de ce te superi, e mai fain decit franzela,renul e un personaj simpatic.

Aloo! ziaristi lu’ peste sau mai bine zis a lui Cercel, Carabulea, etc. voi ar trebui sa fitz’ formatori de opinie si nu formatori de porecle …cica franzela, Rudolf, e de ras dar nu se face, fitz’ bah mai deontologi dati-va toti (cei de calitate) demisiile si reformati media (locala macar) prin infiintarea online (ca nu costa)a unor ziare noi…dar nu va datz’ la gioale daca suntetz’ in aceasi barca.