Monden Sibiu: Nunta Gradinaru jr.

Cu acest subiect monden deschide Monitorul de Sibiu noul format al ziarului de la preluarea de catre Radu Micu. Deci noua conducere a inteles ca si la Sibiu mondenul vinde si se va merge pe ideea anchetelor, dezvaluirilor, stirilor mondene etc.

Acum in ce priveste nunta copiilor de VIP-uri oficiata de insusi herr Iohannis la Noua Primarie… Mai suporta comentarii? Doar atat am de spus: Gradinaru Ilie, director Sc Energie Termica SA, companie subordonata Consiliului Local, fara obiect de activitate de vreo 2 ani. Totusi directorul ia salarii uriase de la primarie. Se stie ca omul e fidel PSD, aripa Cindrea – Suditu. Se mai stie ca a avut grija sa se imbogateasca atat de mult de cand e director ca nici el nu mai stie cate firme capuse si averi are. In rest, mirilor, numai de bine!

Sursa

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Vasile

Super tare articolul. Pozele sunt exelente. Gradinar e un badit si un mafiot.Poate se mai schimba clasamentul din dreapta-sus, cel cu Monitorul.

Nasul

Gradinaru n-a pierdut actiunile de la complexul balnear intr-o singura noapte? Ar trebui verificat. Actionarii sunt de la Bucuresti…

Dan Tomozei

Bai tata Calin, ce treaba ai si tu cu Radu Micu? Lasa-l sa duca Monitorul de Sibiu pe inaltele culmi ale tirajului si cu asta basta. Daca e patron, e firesc sa face ce vrea in limita legii. Daca angajatii accepta sa fie calcati in picioare, iar este bine pentru ca nu poti invata un sclav cum vine treaba cu libertatea. Prin urmare, sa-i uram succes! si de restul tacere …