Cum minte Adevărul de Seară Sibiu

Cât de nesimţit şi mincinos trebuie să fi pentru a scrie la tine în ziar că eşti cel mai tare ziar din oraş, la tiraj?! Minciuna marca Adevărul de Seară Sibiu o găsiţia în captura de mai jos, de la ei de pe site. Dar realitatea este alta şi datele de auditare BRAT o arată mai jos.

Minciuna Adevărul de Seară Sibiu
Cum minte Adevărul de Seară Sibiu

Cifrele BRAT pe ultima perioadă.
Cum minte Adevărul de Seară Sibiu

Păi şi minciuna este vorbă… dar chiar aşa?!? Dacă este să comparăm Adevărul de Seară Sibiu cu Tribuna, pe piaţa cotidia local Sibiu, evident Tribuna este numărul 1 cu 14.566 exemplare medie total difuzat. Adevărul de Seară Sibiu are numai 12.270 exemplare. Iar raportat la toată piaţa locală, pică pe locul 3. Sibiu 100% are 66.000 exemplare. Toate trei sunt auditate BRAT, deci nu vorbim aiurea în tramvai.

19
Lasă un răspuns

14 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
newest oldest most voted

Ei tiparesc in fiecare zi, voi odata pe saptamana. As zice ca nu are rost o asemenea comparatie, dar nu sunt in tema.

neo

nu inteleg agitatia.. daca mint, bine, daca nu mint, iara bine.. voi, restul ziaristilor, tot asa va prezentati la serviciu maine.. nu vad unde ar fi influenta “minciunii”..

ion

Totul tine de LOGICA. Ei sunt lideri pe Sibiu. Municipiul Sibiu. Pentru ca au distributie exclusiv pe municipiul Sibiu. Iar comparatie unui cotidian cu un saptamanal este … Complicat?

Vai da’ ce-mi place. Adevarul minte 😆

mos ene

nicio tipografie care are rotativa nu tipareste 500 de exemnplare. Ar trebui sa cunosti acest lucru.

daniela

domnule blaga. ai adus argumente de 2 bani. Adevarul de Seara Sibiu apare numai in municipiul Sibiu.. cred ca ai adus jigniri oamenilor de acolo fara niciun argument.daca esti jurnalist vertical asa cum te pretinzi atunci sti ca jignirile nu sunt in nomenclatorul unui jurnalist. daca tu lucrezi la un ziar concurent asta nu inseamna ca trebuie sa spui ca Sibiu 100 e cel mai tare. Pai adevarul de seara are peste 12.000 pe ZI.. iar voi aveti pe saptamana… deci va depasesc si tribuna si adevarul de seara.

pentru a vinde publictate, presa (ziare,radio,tv) se foloseste mult de supraestimarea audientei. Ziarele gratuie care se distribuie “la coltul strazii” nu stiu nici macar ele exact cate ziare ajung in mana cititorilor, si mai ales cate ajung sa fie si citite. Daca cumperi Tribuna, o cumpari doar ca sa o citesti, daca iei un Adevarul de seara de multe ori se intampla sa il “uiti” aruncat pe undeva… in plus de asta,cine merge sa isi ia un Adevarul de seara in afara de pensionari ?

zaharel

niciodata sibiu100 nu va putea ajunge la nivelul celor de la Adevarul. ce tupeu, fantastic. articole scrise intrun limbaj de lemn, grafica de c***t si concursuri cu cocalari. Wow. aveti pentru ce sa va fie ciuda.

spun ca Adevarul de seara este citit mai ales de catre pensionari pentru ca saptamana trecuta la punctul unde se distribuie Adevarul de Seara de la ciresica ereau stransi vreo 10 persoane trecute de 50 de ani care socializau in asteptarea ziarului…

Ghise

Of, of naivi mai sunt unii. Haideti sa va spun eu tirajele 100% reale la cateva ziare , a caror reprezentanti mint in cel mai jalnic hal: Monitorul de Sibiu-1000 buc.(care nu mai sunt cotidian asa cum se pretind si apare doar de 3 ori pe saptamana), infosib-1000 buc.(care se spune ca este a lui unu cu mustata din Cisnadie), spagarii de la Turnul Sfatului -1000 buc.(desi ei spun peste tot ca au 2000), Expres Sibian – 1000buc.( care sunt in varful nesimtitilor ordinari si spun ca au un tiraj de 25000 pe editie ahahahahahaha). De Sibiu 100% nu stiu… Read more »

Macovei Carolina

Aveti un ziar de succes. Felicitari pentru intregul colectiv!Asta ma indreptateste sa cred ca sunteti deschisi si receptivi la idei noi si chiar contribuiti la lansarea lor O astfel de idee ,sau un sistem nou, ar putea porni din Sibiu ,desigur si cu sprijinul dumneavoastra, Ca sa intelefeti despre ce este vorba trebuie sa acordati cateva minute intrand pe : https://. Daca vi se pare suficient de interesanta veti gasi o cale pentru a contribui la lansarea ei Cu multumiri Carolina Macovei