Colorează-ţi comunitatea!

În cadrul proiectului “Colorează-ți comunitatea!”, finanțat de către CEE Trust, care se va derula în perioada aprilie 2010 – ianuarie 2011, Asociația Colors selectează 28 de bloggeri și lucrători din ONG-urile din Brașov și Sibiu cu scopul de a identifica lucrurile pozitive și culorile din comunitate.

Astfel, timp de 10 luni, bloggerii și lucrătorii din ONG-uri, împreună cu echipa proiectului și partenerii vor evalua cele două comunități pentru identificarea aspectelor pozitive, vor realiza un blog foto cu 1001 culori identificate din Brașov și Sibiu și vor realiza dezbateri publice pentru a găsi culorile care lipsesc. Acest proiect va oferi totodată cadrul în care participanții își vor îmbunătăți cunoștințele din domeniile web 2.0 și al promovării cauzelor.

Selecția participanților va fi făcută având în vedere următoarele criterii:

– bloggeri: vârsta între 15-35 de ani, din Brasov și Sibiu, cu experiență relevantă în utilizarea camerei foto digitale, a platformelor de blogging și a construirii unei comunități web 2.0, cu disponibilitate în a-și asuma un rol mai activ în comunitatea din care fac parte

– lucrători din ONG-uri: vârsta între 15-35 ani, din Brasov și Sibiu, cu experiență relevantă în promovarea cauzei organizației din care fac parte, în derularea de campanii și/ sau activități nonformale și în utilizarea camerei foto digitale, cu disponibilitate în a-și asuma un rol mai activ în comunitatea din care fac parte.

Participanții vor trebui să participe integral și în mod activ la toate activitățile proiectului, pe parcursul căruia vor avea ocazia să-și împărtășească din cunoștințe, dar și să învețe lucruri noi, de la ceilalți participanți.

Persoanele interesate sunt așteptate să descarce formularele de înscriere, să atașeze 3 poze (poza personală tip portret, poza preferată și o poză reprezentând orasșul din care fac parte), precum și o scrisoare de susținere din partea organizației (în cazul lucrătorilor din ONG-uri) și să le trimită pe adresa as_colors@yahoo.com până la data de 16 aprilie 2010. Persoanele selectate vor fi contactate pentru un interviu online. Rezultatele finale vor fi făcute publice în 30 aprilie.

Descarcă formularul pentru bloggeri: formular CYC bloggeri

Descarcă formularul pentru lucrători din ONG: formular CYC ong