Sibiu, Capitala Bunelor Maniere – Fâs!

Of viaţa mea! Acum chiar merge o manea pentru lansarea campaniei făcute de naşu şi finu, adică Tribuna şi Antena 1 împreună cu Primăria Sibiu. De la început pute de la o poştă a spălare de bani pe un proiect fără sens la Sibiu. Cel mai mult, când am citit articolul din Tribuna mi-a plăcut comentariul unei cititoare pe care îl redau:

Sibiu, Capitala Bunelor Maniere - Fâs!

Sincer, nu vreau să fiu parte la o astfel de campanie. Nu cred în bunele maniere predate de indivizi care nu ştiu să răspundă la salut, şi sunt mereu cu nasul pe sus, precum promotorii acestei campanii. Îmi pare că ei, care se cred elita Sibiului, deasupra prostimii, vor să ne înveţe pe noi “bunele maniere”. Hai sictir!

9
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
Transira

Am scris deja: https://silviusintea.blogspot.com/2010/04/capitala-pupincurismului.html

Sper ca nu sunteti prea simtitori.

sibian cu bune maniere

Marcu, bune maniere?!?! Gavrea, bune maniere?!?!?! Staicu, bune maniere?!?! Iohanis, bune maniere?!?! Vai mama lor si vai de urbea asta cu asa “formatori de opinie”.

Laura Adam

Din pacate, nici cuvinte nu mai am pentru aceasta “impostura” de presa care spune ca face o campanie civilizata. Haide-ti sa va spun cum sta treaba: eu am impreuna cu parintii mei un service auto si mi-a venit intr-o zi la curte un reprezentant Antena 1 Sibiu. Mi-a spus sa-mi fac reclama acum la orele 6 si 23 ca ala este intervalul cel mai urmarit si ca vor face o campanie pentru toti cei di Sibiu care “sunt nesimtiti” si ca toata asta ma costa doar 500 lei. Le-am spus atunci ca nu-mi permit saau banii astia pe reclama si… Read more »

Stelica Sibianul

Campania e promovata de cei care chiar nu au lipsa de bun simt, sa nu mai vorbim de bune maniere, care le lipseste cu desavarsire.
– Razvan Marcu o gaina media ce pupa fund la comanda
– Florin Staicu cel mare “gazetar” ce isi lauda in fiecare zi patronul
– Klaus Johannis da dovada de bune maniere prin parcarea BMWului pe spatiu interzis.

Suna ca o piesa de teatru pt. botanisti. Parca ar fi fratele geaman al campaniei “noi vrem respect”, doar ca lipsesc alegerile:) + ca participa si iohanisu’ Curat spalare de bani! ps: printre comentariile de pe tribuna am gasit unul ca iohanis a facut trafic de copii prin anii 90′. Daca dati cautare pe youtube, cu trafic de copii johannis apare un interviu cu “stimabilul” si toata povestea. Mi-a atras atentia expresia faciala a primarului la unele intrebari; se vede clar ca domnul inspector pe atunci, avea emotii. In plus, bunica celor adoptati sustine ca a fost si agresata fizic… Read more »

sibian cu bune maniere

Si-au facut oamnenii si site. La capitolul Forum nu se pot posta insa decat lucruri de lauda la adresa initiatorilor campaniei pe bani publici. Rusine ! Oare cat mai rabda poporul asta astfel de hotii pe fata?