Adio Plus! Bine ai venit Lidl!

In martie 2011 se face marea rocada Lidl in Romania. Grupul german a cumparat toata reteaua Plus si in martie toate vor fi transformate sub semnul Lidl. De asemenea Lidl mai construieste si la Sibiu la iesirea in camp de pe Bd. Mihai Viteazu un magazin nou. Tot in grupul Lidl sunt si magazinele Kaufland.

Poate ati observat si voi ca stocurile PLUS din Sibiu nu se mai innoiesc cu produse neperisabile de ceva vreme. Asta pentru ca deja se lucreaza la conversia de stocuri si brand in LIDL. Luna martie aduce noutati pe piata sibiana si nu numai in domeniul comertului. Sunt curios daca preturile vor fi asa de bune cum am auzit!

Căutări:

15
Lasă un răspuns

12 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
newest oldest most voted

Sa vedem ce ofera Lidl romanilor. In Germania e cat de cat o firma respectata, daca pot spune asa.

marius

imi placeau produsele din Plus, cele care scria ca sunt destinate doar magazinelor Plus au o calitate buna

dreamwind55

Lidl e ieftin, sau cel putin in Austria e ieftin. Ceea ce nu se putea spune despre Plus. O punga de Chips la Plus, marca lor e pe la 3 lei. Ca Viva cu 1.5 nu gaseai.
Plus sucks, o tara. Mai ales reclama loc cu Pretul Bomba cu care ma ameninta in fiecare marti. Carele pret bomba e fix acelasi cu cel din alte retele. Sau poate cu 3-4 bani mai mic decat in alte zile cand Plus nu are armemente balistice.

cibinensis

Lidl este un concern puternic, insa nu vizeaza calitatea – ci preturile si o gama de produse ale caror provenienta e indoielnica. Plus e mai prost decat Lidl e drept.
Vom trai si vom vedea !

TOLONTAN

magazinul oamenilor saraci

TOLONTAN

dar se pare ca au o calitate buna ,in occident…ei au o centrala unde ambaleaza aceleasi produse, ca si altii , doar ca au o marja a profitului mai UMANA….
DAR SA ASTEPTAM SA VEDEM CE VOR FACE AI IN RCA AICI TOATE SUNT AIUREA

TOLONTAN

BLAGA dupa ce tepe ai luat cu realul si carrefour te cred, dar cred ca raportul este unul corect la Plus, si gasesti produse mult mai buna , dar totusi cred ca e binevenita o vizita pe la toti , asa pt o comparatie in cunostiinta de cauza.nu? sa nu ne plingem apoi ca ne au pacalit………..
economie de piata

cibinensis

Din expereinta mea – in domeniu alimentar si mai ales ca in ultimul timp lucrez in sectorul promotional cu peste 30 produse din SUA si din Occident va certific ca multe marci -aici f proaste intra in tara ca excelente. Daca doriti va pot exemplifica – o lista cu produse intrate in Romania care conform ratingului consumatorului si al specialistilor va dovedesc ceea ce va spun. Ideea ca importul romanesc se situeaza sub alte interese, nu intotdeauna in flosul tari, in folosul consumatorului. Dezvoltarea unei suprastructuri de industrie alimentara in Romania ar darama multe linii de import de marfuri proaste… Read more »

alex oprea

Aici este buba. La urma urmei nu suntem in stare sa reprezentam ceva in domeniul industriei alimentare. Uite, de exemplu Brinza de Burduf, produs suta la suta romanesc, este inregistrat ca marca de catre CEHIA , sub numele de BRINZA. Eu cumpar destul de des din Cehia si gustul este aproape la fel cu cel de aici, uneori, din pacate, mai bun. Cind vom invata sa pretuim ceea ce ne a dat Dumnezeu, adica tara asta, cu un potential agro alimentar excelent, vom sti sa avem si noi personalitate. Adica niciodata, dupa cum vad ca merg lucrurile.

un dac....

Bine ca s-au gasit cehii sa faca brinza….
Cuvantul “brinza” e cuvant mostenit de la daci (printre putinele care le mai avem de la ei), dar cat de prosti tre’ sa fim sa acceptam sa ni-l ia cehii ?

MG

Dupa 23 de ani in Austria, am un alt mod de a privi lucrurile. Imi dau seama ca Romanii dupa atitea evenimente nefericite sint sceptici si nu fara motive. Si mama mea (Dumnezeu sa o odihneasca)imi spunea ca produsele cind trec granita isi schima calitatea. Si in Austria ca si in tara citesc cu mare atentie ce scrie pe ambalaj. In general ma axez pe produse BIO, dar si aici s-a dovedit ca unii folosec acest nume si pentru produse nebiologice numai pentru a fixa preturi mai mari si a obtine cistiguri mari. Din aceasta cauza s-au asprit mult controalele.… Read more »

Azi am trecut printr-un Plus si am vazut ca au crescut produse Favorina pe rafturi (Favorina e o marca proprie Lidl). Chestii de iepuras: oua de ciocolata cu lichoruri, cu creme de fructe, cu martipan, urecheati de ciocolata.

Ghiocel Balan

Azi e prima zi a noului Plus, pardon Lidl in Iasi. Nu prea era inghesuiala, iar marile promotii nu sunt nici asa mari, nici asa multe. Am ramas cu un gust amar pt ca nu mai regasesc mai multe din produsele care ma aduceau aici, ca de exemplu Fricheso, Hochalp. Iar “reducerile” promotionale de deschidere, care se doreau atractive se gasesc mai iefitin in magazinele mai vechi, Plusul avea saptamanal reduceri mult mai mari. Ex tensiometru la 100 ron gasesti pe toate drumurile. Credewam ca e doar o alta Marie cu aceeasi palarie, dar constat ca o fi Maria aceeasi,… Read more »