Cele 1000 de amante, pardon, fecioare

painting-virgins

Saptamana asta am avut parte de discutii pe tema amantelor. Ale mele bineinteles! Totul a pornit de la o fufa (pardon, domnisoara!) care o suna pe sotia mea dupa ce nu a mai vorbit cu ea de vreo 4 ani sa o intrebe daca stie cum o cheama pe amanta mea. De unde ii venise ideea?

De la un articol dintr-o fituica locala care imi numara amantele… imaginare si ma ameninta cu poze pe blogul sotiei. Dobitocul cu permis de scris la ziar este atat de prost incat crede ca poate baga zazanie in familie. Dar sa revin la amante si sa nu mai vorbesc de impotenti.

Duduia care a sunat-o pe sotia mea era curioasa… sau era pusa sa fie curioasa. Am constatat de ceva timp ca si sibienii ca restul romanilor sunt avizi de stiri mondene. Nici nu mai vor altceva decat sa stie cine cu cine se culca si cine de cine se desparte.

Ajung acum si la titlu (rabdare!!!).

Sa va spun despre femei… Mi-au placut, imi plac si imi vor place femeile. Natural daca esti heterosexual. Am in viata mea acum 2 femei (pam-pam!). De prima m-am indragostit acum 5 ani pe cand cutreieram tara in interes de serviciu. Si flama nu s-a stins pana azi. Intre timp ne-am casatorit. Se numeste Lili. A doua femeie a aparut in viata mea mai recent. In 2009 sa fiu mai exact. Blonda, carliontata, cu multa energie si ochi albastri cu gene lungi. Se numeste Karina Iris si este fiica noastra de 19 luni! (sic! pentru aia care sperau altceva) Si se pare ca o a treia femeie (nu este inca sigur) va intra in viata mea prin aprilie… (Lili fiind insarcinata)

In viata mea au fost mereu femei. Fie ele colege de scoala, serviciu, cluburi, organizatii sau prietene de confesiune – toate m-au marcat intr-o forma sau alta, mai mult sau mai putin. Daca toate in mintea bolnava a unora sunt amante inseamna: 1) ori ca indivizii nu stiu limba romana, ori 2) nu si-au luat pastilele de rudotel ori 3) sunt gelosi pe fericirea altora!

Si ajung la titlu acum (finally!). Cele 1000 de fecioare promise musulmanilor fanatici dupa moarte pentru o viata dedicata (prin moarte) religiei….sunt o pacaleala!!!! Sa fim seriosi: de unde sa se mai stranga 1000 de virgine in rai?!?! Iar de ar fi 1000 de amante, problema este alta: cine ar fi in stare sa le satisfaca pe toate?!? Si pana la urma de ce nu ar primi si femeile ajunse in rai 1000 de virgini?! Nici nu vreau sa ma gandesc….

PS: Acest text criptic trebuie citit de oamenii inteligenti si comentat doar de cei care stiu sa râdă! (na ca am pus si diacritice la ultimul cuvant!)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *