Uneltitorii

be-good

Mi-e sila de uneltitori. De acei indivizi care ti se strecoara pe sub piele ca sa profite la maxim de tine si care te-ar trada oricand pentru un pol. De indivizi cu doua feţe, care mereu iti zambesc si te ling in fund. Daca esti suficient de prost sau pueril sa le crezi vorbele dulci, atunci iti meriti soarta, cand te fura, te insala si te tradeaza. Eu unul sunt omul direct, fara ocolisuri.

Adesea mi s-a spus ca am dat cu bata in balta la diferite intalniri pentru ca am spus ce cred despre cineva sau ceva, fara sa ma ascund dupa normele sociale. Aiurea! Asta sunt eu, va place ori ba! Nu admit compromisurile la infinit. Desi uneori sunt nevoit sa le fac pentru a-mi proteja familia. Dar nu accept orice fel de compromis si mai ales cel de a nu putea spune ce gandesc!
Cred ca libertatea de exprimare ne-o asumam si mie imi este necesar pentru propria dezvoltare. Asa ca voi toti aceia care sunati, dati mesaje si ma pârâţi pe la sefi, colegi, prieteni, familie cu scopul de a ma distruge va spun doar atat: va inselati! Nu cedez asa usor! Mi-am tabacit pielea in decursul anilor pentru a face fata tuturor rau-voitorilor. Stiu ca ceea ce spun si scriu o fac pentru binele public.