Dvs. de raspuns bun sunt necesari.

(Director Executiv si financiare Chief Officer) Hang Seng Banca Limited
83 Des Voeux Road, Central
Hong Kong SAR
E-mail: (patchan1144@yahoo.com.hk)
 
Dvs. de raspuns bun sunt necesari
 
Este de оnteles ca ati putea fi un pic teama ca voi face nu ma cunosti, dar am o propunere de afaceri lucrative de interes comun de a оmpartasi cu tine. M-am referinta in cautarea mea pentru cineva care se potriveste propuse de mine relatie de afaceri.
 
Eu sunt Dl. Chank Patrick Director Executiv & Chief Financial Officer al Hang Seng Bank Ltd. Am o sugestie ocultate de afaceri pentru tine. Voi aveti nevoie pentru a ajuta-ma la executarea unui proiect de afaceri din Hong Kong оn tara dumneavoastra. Ea implica transferul de o suma mare de bani. Totul cu privire la acest tranzactiei trebuie sa fie din punct de vedere facut fara zgudui. Va rugam sa straduiesc sa respecte cea mai mare discretie оn toate problemele referitoare la aceasta problema.
 
Odata ce fondurile au fost transferate cu succes оn contul dvs., vom pondere оn raportul care urmeaza sa fie convenite de ambele dintre noi. Voi prefera sa ma ajunge la meu privat adresa de e-mail de mai jos (Email: patchan1144@yahoo.com.hk) si, оn final, dupa ca eu trebuie sa va furnizeze mai multe informatii despre aceasta operatiune.
 
Va rugam, daca nu sunteti interesat sterge acest e-mail si nu vвnatoare mine pentru ca am Sunt punerea cariera mea si de viata familiei mele оn joc cu acest risc.
Desi nimic nu sa aventurat este nimic cвstigat.
 
Raspuns mai devreme dumneavoastra la prezenta scrisoare va fi apreciat.
 
Salutari,
 
Dl Chank Patrick

care va bagati la afacere cu mine?