Catre Dl. Spammer

Nu ma intereseaza catusi de putin listele tale de spam, obtinute ilegal prin harvesting de emailuri pe care incerci sa le faci legitime atunci cand mentionezi ca le vinzi cu factura fiscala si TVA:

Screen Shot 2016-06-19 at 07.47.51

Nu cred ca e musai sa-ti spun ca adresa la care ai trimis spamul de mai sus nici macar nu apartine unei firme, daramite unui administrator activ al vreunei firme si ca formularea ta de doi lei arata cat de mult ai chiulit de pe la scoala. Incerci sa te adresezi respectuos pentru a-i atrage pe fraieri in capcana insa nici macar formula de adresare corecta nu esti in stare s-o folosesti.

N-am avut prea mult timp la dispozitie sa iti purec emailul de spam, insa cautand dupa numarul de telefon am aflat ca esti un bucurestean coclit de 37 de ani, care satul de atata laba s-a hotarat sa incerce ceea ce fac deja toti “afaceristii” ratati de prin Bucuresti si anume sa ofere cazare gratis unei studente din provincie in schimbul unui “menaj usor”:

Screen Shot 2016-06-19 at 08.08.39

Si ghici ce amice? Pe langa faptul c-am aflat ca te cheama Mihai, am gasit si urmatorul anunt in care dovedesti cat esti de coclit de fapt din moment ce nu esti in stare sa futi o femeie si-ti cauti un cuplu casatorit care sa-si faca felul in fata ta si sa mai vezi si sa gusti si tu astfel cate o pizda:

Screen Shot 2016-06-19 at 08.14.04

Te-am cautat si dupa emailul personal (mihaibucuresti2016@gmail.com), nu doar dupa telefon si emailul cu care faci spam si am aflat ca rupi siteurile de matrimoniale din disperare dupa pizda:

Screen Shot 2016-06-19 at 08.16.58

Si mergand din site in site (oh da! uneori am prea mult timp, iar cand nu am si am de-a face cu indivizi ca tine imi fac timp) am dat peste un alt email de-al tau m.bucuresti2016@gmail.com si desigur un alt numar de telefon 0760520016 care surpriza m-a dus direct la un articol in care se vorbeste despre tine, domnule Dumitru Mihai si despre faptul ca faci spam. Si uite asa a aparut si al doilea articol, tot despre tine si tot despre faptul ca faci spam.

Auzi ba! Da chiar atat de disperat dupa pizda esti incat ai pus anunt de matrimoniale pe site de imobiliare?

Screen Shot 2016-06-19 at 08.30.47

Fac pariu ca in apartamentul ala in care primesti gratis studente si eleve ai facut gaura in peretele de la baie ca sa te uiti la ele cand stau pe buda ca nu esti in stare sa le futi. Cu siguranta nu esti in stare si nu-ti trebuie tie niciun menaj ca te-a invatat ma-ta sa-ti speli chilotii si sosetele, iti trebuie doar material de laba si cam atat. Sunt curios cum faci cu spamu’. Oare bagi un spam intre doua sesiuni de laba sau o laba intre doua sesiuni de spam?

Ma! da cati ani ai de fapt? Ca vad ca pe siteurile de matrimoniale folosesti un array ce cuprinde valori de la 33 la 36. Auzi da stii de fapt c-am gasit si o poza cu tine? Si nici n-a trebuit sa caut prea mult:

Mihai2

Unde am gasit poza asta scria ca esti avocat numai ca din tot ceea ce am gasit despre tine reiese ca esti doar un spammer coclit ahtiat dupa pizda si nimic mai mult.

Auzi Mihai dar tu-ti faci cate o adresa de email pe an? Ca uite anul trecut o foloseai pe asta mihaibucuresti2015@gmail.com. De fapt e in reflexul spammerului sa-si faca adrese de email diferite nu?

Sper ca poti sa ne lamuresti putin si care-i treaba cu anuntul asta:

Screen Shot 2016-06-19 at 08.49.30

Ai gasit vreo proasta sa se prostitueze pentru tine sau vreunul pe care l-ai spamuit in draci ti-a platit cu aceeasi moneda bagandu-ti anuntul pe siteuri de escorte ca sa te sune toata ziua unii la fel de obsedati sexual ca tine? Eu cred ca a doua varianta e valabila, pentru ca unul care cauta “domnisoara pentru prietenie” cat e internetul asta de mare nu-i capabil sa fie peste. Nu ma crezi? Pai ia gandeste-te logic, daca esti incapabil s-o convingi pe una sa te futa, cum ai putea s-o convingi sa se futa pentru tine?

Dar sa stii ca unora ca mine li s-a facut mila de tine si uite ca incearca sa te ajute sa futi si tu ceva:

Screen Shot 2016-06-19 at 08.54.59

Si uite c-am mai gasit un numar de telefon. Ce faci cu ele le schimbi ca pe sosete?

Dar hai ca m-am cam plictisit de tine… Tu esti dovada clara ca nu orice prost poate sa faca suficienti bani din spam incat sa futa si el ceva quality.