Evlavia Spam SRL

Aparent toti bisericosii astia se pot bucura de faptul ca spamul nu reprezinta una dintre poruncile capitale si astfel il practica cu o nesimtire de nedescris:

Screen Shot 2015-12-01 at 16.26.16 Screen Shot 2015-12-03 at 08.43.36

Cele doua comentarii de mai sus erau in asteptare pe doua bloguri pe care le detin si ambele par de la o posta ca fiind spam, din moment ce nu folosesc un nume ci o sintagma pentru blackhat SEO si din moment ce folosesc acelasi domeniu si IP, dar adrese de email diferite. IP-ul folosit este asociat cu Baltic Servers, o firma din Lituania ce ofera spre inchiriere servere VPS si dedicate, servere ce se folosesc cu precadere de catre spammeri notorii din moment ce subnetul de IP-uri folosit de Baltic servers e frecvent in blacklists pentru astfel de metehne.

Dar, nu-i bai, cel putin nu pentru spammeri, pentru ca in ziua de azi al’ de sus e ocupat sa numere banii stransi de BOR si n-are timp sa-si pedepseasca evlaviosii care pacatuiesc incalcand cele mai minime norme de bun simt si eticheta online. De fapt, la fel de intruzivi si abuzivi sunt si in viata reala asa ca nu ar trebui sa ne mire ca au mutat obrazul gros din viata reala in cea virtuala.