Obama s-a nascut in Romania

Sa mai zica unii ca nu sunt Guru sau profet de presa! Iata ca in Express Sibian aseara a aparut un articol despre o familie din satul Rusciori, chiar langa Sibiu care si-a botezat copilul Obama!! Ca tot scriam eu ieri despre Obama de Romania….cu subinteles!

UPDATE: Ha ha! Stiti cum urla unii ziaristi locali despre deontologie profesionala pe internet. Ia vedeti acelasi articol cu Obama cu aceeasi poza si in Sibiu Standard de azi (a doua zi dupa Express Sibian), nesemnat dar clar copiat de acolo. Dar la Sibiu merge… Poate Boanta care a semnat la Express Sibian mai lucreaza si la Sibiu Standard si na’ a dat si acolo articolul. Sau Express Sibian e un satelit al ziarului Sibiu Standard?

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
newest oldest most voted
D Tomozei

Calin, cretinismele din presa locala nu mai surprind. Pentru ca nu sunt capabili si cu coaie sa abordeze subiecte care framanta cititorul, presaul de sibiu o freaca prin balarii. Nu ma mai mira nici incultura jalnica. Auzi “intreg mapamondul”. Cum Boanta are probleme la cultura generala, Sibiu Standard nu are jena sa preia subiecte de la Expres Sibian asa, in stilul “mapamond”, adica integral, cu cretinitati cu tot. Ce lume…