Laura Dobrota, poze de la nunta

EXCLUSIV. Iata si cateva poze de la nunta Laurei Dobrota. O nunta foarte reusita cum spun cei prezenti. Rochia eleganta a miresei si multe altele. Pozele sunt de la Biserica baptista Stanca unde a avut loc ceremonia religioasa si de la Hilton, unde a fost petrecerea. Invitati tot unul si unul …colegii de la Antena 1 Sibiu si multi altii.

UPDATE: Grosul pozelor a trebuit sa le scot din online la cererea fotografului pentru ca deja avea probleme cu…stiti voi cine. Si omul facuse doar un gest de omenie pentru a arata lumii dragostea a doi oameni. Din inima prea mare i se trage inima rea a altora, asa ca pentru a-l scuti de eventuale neplaceri in viitor le-am scos. Cine vrea sa le mai vada sa imi scrie pe email cblaga@gmail.com si il invit la private session 🙂
Apropo mirilor, poza postata nu este de la acelasi fotograf. Am avut doua surse de fotografii de la nunta. Am folosit cele mai bune dintr-o sursa. Acum ma gandesc daca sa le folosesc pe cele din a doua sursa, alt invitat, nu de altceva dar sa nu o pateasca si el…. Ma gandesc si ma decid ce fac cu al doilea set de poze!

Căutări: