Nicolle i-a dat flit lui Bendeac, ca nu era de ea

Stirea asta mi-a pasat-o Lili acum 2 luni. Dar cum nu ma (mai) pasioneaza subiectul am zis ,,pas”. Dar citind in sfarsit ce a scris Bendeac pe blogul sau despra fatuca asta vedeta de Sibiu, stire preluata si de Cancan nu m-am putut abtine sa rad si cu fundul (asa cum a facut si Bendeac). Ce s-a intamplat? Nicolleeeeeeeee Stanese, marele star de la Antena 1 Sibiu (adica vedeta de cartier) a ajuns in vara (stim noi cum) sa prezinte un show matinal pe Antena 1 nationala.

Cand toti erau in concedii si nu aveau chef de munca, fata a prestat. Apoi unul a propus-o pentru un rol in show-ul lui Bendeac de la aceeasi televiziune, doar cu un rating ceva mai mare (de vreo un miliona de telespectatori). Stiti ce a zis fata (la sfatul impresarului, oare si asta ii e amant ca restul care au promovat-o?!): ca emisiunea de umor a lui Bendeac ii poate afecta imaginea si ca nu o intereseaza!!! Proasta si fitzoasa! (chestia cu proasta se poate demonstra cu nota 5 luata la BAC la mate cu pile locale). La final am o dedicatie pentru fata asta….

Sursa 1, Sursa 2

Căutări:

7
Lasă un răspuns

6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

Buna Ziua! Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper – un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai. Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.… Read more »

sincer ma bucur ca i-a facut una ca asta la scarba de Bendeac 🙂 tre`sa-l mai puna si pe el cineva la respect

Pentru un om care scrie cu ‘tz’ , eu in locul tau nu as face comentarii gratuite in ceea ce priveste notele obtinute la Bac. Asta pe langa faptul ca dreptul de a alege ne apartine fiecaruia- in cazul ei dreptul de a alege emisiunile pe care le ‘onoreaza’ cu prezenta, in cazul altora dreptul de a alege ce fund mai pupa astazi 😉

TOLONTAN

sa l sune pe Ala de la Strehaia sa i mai ridica fitele…poate baga ala si imagiuni pe youtube,ca sa vedem prestatia….
sau sa l sune pe Cristea ca Bote e cu baietii si impresiile de mare Cassanova sau mare designer,habar nu am ….

TOLONTAN

@ Vlad dece nu sunteti impotriva PROSTIE SI CRETINISMULUI, mon cher caci sincer nu cred ca un anume gen de muzica este de vina e decaderea societatii .Sunteti deopotriva vinivati de aceasta prin actiunea, de rahat,care pune la colt o parte dintre noi , de fapt. Voi CEILALTI sunteti cumva ARIENI…. M ai dezamagit apropo ce sa faca saracut doreste sa apara pe sticla prin PUTEREA MINTII ,sau alte calitati INTELECTUALE. pINA LA URMA , Caline ai tu ceva cu animatoarele sexoase,aceasta si Dobrota. Sper ca nu ai fost refuzat de ele inainte … Si sunt doar critici obiective…dar sincer… Read more »

TOLONTAN

Bai , Caline ia sa ne prezinti tu notele de la Goga,liceu, sa vedem si noi cit da destept ai fost d ta …. Eu am luat treapta a doua,cind exista, asa la limita si ultimul….dar asta nu ma impiedicat sa frecventez niscai universitati,la cursuri, si asa de cind se intra ,in dinsele, cu examene,nu cu CV uri. Ai tu ceva cu d soara,as dori si eu , dar numa impiedica sa fiu obiectiv. ps sincer si eu cred ca are fite, vazind o in realitate, dar sunt doar protectii si vise ale dinsei,sincer sa l vezi d ta pe… Read more »