Nicolle Stanese + Adrian Bibu = LOVE

Nicolle Stanese + Adrian Bibu = LOVE  Nicolle Stanese + Adrian Bibu = LOVE

Astia doi nu vor scrijeli asta pe vreun copac, dar se stie. Adrian Bibu a lasat-o pe iubita sa pentru Nicolle Stanese. Cine sunt cei doi? Nicolle este vedeta locala – fotomodel/star TV – actual prezentatoare de vara la matinal Antena 1 Bucuresti. Adrian Bibu e campion la bataie (a se citi taekwondo sau sum se scrie) si director de marketing la Antena 1 Sibiu, unde s-a lansat Nicolle. Acum se stie ca intr-o emisiune de vara lui Nicolle i-a scapat pasarica pe gura in timp ce vorbea cu Mihaela Radulescu despre iubitul ei de la Sibiu. Dar nu a dat nume, dupa ce a fost urecheata de Mihaela. Dar lasa sa stie si presa din Bucuresti cu cine se intalneste Nicolle cand vine la fine de saptamana pe meleagurile ciobanilor. Grija la paparazzi ca Adi Bibu rupe tot cu picioarele!

Căutări:

5
Lasă un răspuns

4 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

mi se pare mie sau s-a siliconat si asta toata?

Alin

Postul care reflecta nivelul submediocru al unui sibian (presupun ca este sibian) poate fi sters pentru a nu face toti sibienii de ras in comunitatea libera a internetului. Si ce daca e libera totusi trebuie sa fie decenta. Postul lui Calin Blaga nu aduce injurii asupra nici unei persoane, dar se pare ca cineva s-a “atacat”. Oare cine?

Madalin Bibescu

S-au intalnit mata blanda care zgarie rau si batausu fara principii. Lumea e rea in ziua de azi trebuie sa ma conformez si eu cu picanteriile sau mondenitatile prezentate. Nicolle esti fotogenica dar prosta tare, te-au mai trimis astia si la Bucuresti sa faci Sibiul de ras. Cum deschizi gura cum gata porumbelu. Fata plina de fite prosta de bubuie cu nota 5 la BAC la mate, bineinteles ca si nota 5 …cu pile ca doar n-o pica Nicolle BAC-ul. Baiatu aista e de pe la Antena 1… nu stiu cu ce se ocupa, doar ca el da cu piciorul… Read more »

mda....

vedeta locala…bine zis