Mitichi spaga de Sibiu – deconspirat!

UPDATE: La final aveti lamuriri din partea Andei Antonescu, mama Ioanei, fata pacalita de Mitichi nu doar pentru calendar ci si pentru alte evenimente. Scandalul dezvaluie noi informatii. Mitichi a dat ceva raspunsuri in Monitorul de Sibiu. Acum insa Anda Antonescu vine cu replica si dovezile grele promise. Vedeti mai jos.

Dupa ce am scris pe blog despre noul calendar Mitichi pe care sta brandul de tara, am primit pe email (alaturi de alti colegi din presa) o reclamatie de la o doamna asociata cu Mitichi in acest proiect. Cum asociata? Se pare ca dna Antonescu a sponsorizat tot proiectul si a cam luat teapa. Nu ar fi prima care ia teapa de la Mitichi spaga de Sibiu. Fotomodelele folosite de el nu sunt platite cel mai adesea… ca de, omul e tare si ii are la mana pe Gavrea, directorul de la Antena 1 Sibiu si Dicoiu de la Kiss FM Sibiu (cel putin asa se lauda Mitichi). Cititi mai jos scriosarea acuzatoarea cu dovezile aferente in cazul Mitichi calendar 2011 ce se va lansa in seara asta. Cum poate Ministerul Turismului sa puna brandul de tara pe asa o porcarie “artistica” si pe un individ asa slinos… sa nu spun uns cu toate alifiile. Cred ca in cazul asta s-ar putea sa aiba nevoie de vaselina, pentru ca are mari sanse sa ajunga dupa gratii….

Dumitru Preda, sau cum isi spune el, Mitichi, este un escroc care in anul 2010 a demarat diverse proiecte media, fara sustinere financiara din partea vreunui sponsor si fara venituri proprii, doar cu imprumuturi pe care a uitat sa le restituie.
Totul a inceput cand l-am cunoscut in februarie 2010, data la care am inceput sa colaboram pentru revista GLAM, pe care o detineam. Am platit tot ce a realizat pentru revista, uneori chiar si in avans. Dupa 2-3 luni in care ne-am cunoscut mai bine si in care am petrecut foarte mult timp impreuna in special din cauza faptului ca revista necesita foarte mult timp, am observant ca Mitichi nu prea mai avea alte job-uri. Nu auzisem nimic de el inainte sa-l cunosc si toata parerea mea legata de el este prin prisma conexiunii avute. In aprilie a inceput sa-mi ceara bani imprumut, nu erau sume mari, 200- 300 ron, sau 800 cand trebuia sa isi plateasca rata la banca.
Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Mitichi sta in gazda la un neam de-a lui, acolo are biroul, acolo doarme si acolo are si studioul. Apartamentul din casa respectiva nici macar nu este al acelui neam de-al sau ci al unei persoane care recent si-a cerut drepturile asupra proprietatii. Mitichi este din Apold ( sau Apoldu) unde are o casa cu parintii si sora lui. Masina este luata in leasing si platita de firma Saga, probabil unica firma care ii este lui datoare. Detine un teren la intrarea in Sibiel, insa acesta este cesionat la doua banci pentru credite. Credite la care anul trecut avea intarzieri mai mari de 2 luni. Chiar eu i-am platit cateva rate, pentru una din ele am si dovada. Deci acest Mitichi nu are nimic mai mult decat instrumentele de fotografiat.
Tot in primavara anul trecut m-am oferit sa-l ajut in organizarea evenimentului FEERIC FASHION SHOW, in calitate de PR. Fiind un an financiar greu pentru oricine, a fost foarte dificil sa se obtina finantari cu 2-3 luni inainte de un eveniment, astfel ca acesta a fost amanat din iulie pentru septembrie, insa au existat nenumarate drumuri la Bucuresti pentru distractie sau afaceri, drumuri platite de mine si cazari la hoteluri de 4 stele de asemenea achitate de mine sau de firma mamei mele. Am crezut ca ajutandu-l astfel nu imi va taxa ceea ce face pentru revista si speram intr-o compensare, insa neavand alta sursa lunar mi-a solicitat si banii pentru revista, pe care i-am dat de fiecare data !
Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  In vara a inceput sa lucreze la calendar, asta insemnand deplasari si uneori cazare pentru toata echipa. In afara de ultima deplasare din Delta, am platit pentru toate drumurile motorina/benzina a doua masini cu care de obicei mergeam in respectivele locatii. Eu am fost prezenta peste tot mai putin in delta dunarii. In atasament aveti o factura care insumeaza doar sederea echipei la Sinaia ! Am citit recent ca Ministerul Turismului nu a sustinut financiar acest proiect dar ca a permis folosirea brandului de tara. Pot sa confirm acest lucru deoarece unicul sponsor am fost eu !
Pentru Feeric i-am dat in august prima data 5000 de lei in doua transe, o data 3000 si a doua oara 2000 lei. Cu cateva zile inainte de eveniment i-am mai dat 8000 de lei. In ziua evenimentului eu am plecat la Bucuresti sa imi rezolv niste probleme personale, si pentru ca nu ajungeam la timp sa-i mai dau bani sa platesca artistii prezenti si ce mai era nevoie, am trimis 20.000 de lei prin OMV. Aveti atasata dovada trimiterii, acestia i-am trimis lui Mihai Tipurita, prieten cu Mitichi, care ulterior i-a inmanat. Cazarea modelelor si a designerilor de la eveniment a cazut in sarcina mea. Mi-am asumat sa platesc eu modelele din partea mea, insa cu conditia ca sigla agentiei de modele sa fie prezenta in mai multe feluri in care bineinteles nu a fost conform contractului. Oricum am platit si cazarea designerilor agnes toma, anca si silvia negulescu cat si a lui alin galatescu, cel din urma primind 500 de euro din banii pe care eu i-am dat lui Mitichi, pentru prezenta la eveniment.
Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Ultimii bani cu care l-am imprumutat au fost 1000 de lei la sfarsitul lunii septembrie tot pt deplasari la calendar. Acest bani pe care i-am dat de-a lungul timpului au fost din conturile familiei mele, iar in luna august am primit 12.000 euro de la mama mea pentru a-mi achita avansul la o masina, lucru pe care l-am amanat in speranta ca il pot ajuta pe Mitichi cu aceste proiecte de care am prins foarte mult drag si tot ceea ce am facut a fost pentru ca m-am implicat chiar si afectiv in proiectele lui Mitichi. Eu nu am alte surse de venit, deoarece revista GLAM a reprezentat doar investitie, iar firma mea a intrat in insolventa. Nu am discutat de un termen la care sa imi inapoieze banii pentru ca mi-a fost mila de el ca stiam ca nu are de unde. Insa in octombrie am avut o discutie prin care el a hotarat sa ma excluda complet din proiecte, si atunci mi-am pus prima data problema banilor. Nu mi-as fi imaginat ca vor urma luni de tacere. Am incercat sa iau legatura cu el pentru a-mi da banii macar in rate inapoi, insa nu am primit nimic decat telefoane inchise in nas, spunandu-mi ca atunci cand se vinde terenul lui imi da o parte din ei. Teren care valoareaza mai putin decat cele 2 credite luate de la banci. Am tot sunat si am cerut sa mi se spuna macar o data la care pot primi o parte din ei, dar pana acum nu am vazut nici un leu. Chiar de la el stiu ca nu sunt singura persoana de la care a imprumutat sume mari de bani.
Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Pe langa acestea, Mitichi traieste cu impresia ca poate controla si manipula pe oricine din jurul lui. Majoritatea modelelor care lucreaza cu el, nu-si primesc banii pe activitatile avute sub pretextul ca « primesc imagine » in urma acelor job-uri. Nici unul din modelele din Sibiu prezente la Feeric nu au primit nici un ban pentru defilari sub acelasi pretext, ceea ce nu este corect avand in vedere ca celalalte au primit cate 300 de lei de persoana. Nici unul din contractele modelelor lui nu este legalizat la un notar sau luat in vreo evidenta. Nici macar firma pe care lucreaza nu ii apartine lui ci neamului sau, care i-a rezolvat sa stea in casa aceea. Detin discutii avute pe messenger legate de Marius Dicoiu, directorul de la Kiss FM si Claudiu Gavrea de la Antena 1 prin care imi explica cum obtine oricand orice vrea de la ei ca stie cum. Din contractul cu brand-ul Donatella nu a platit nimic pe publicitate, mi s-a laudat ca a obtinut coperta 1 la Zile si Nopti fara bani ca l-a convins pe Marius Dicoiu ca « da bine pentru imagine ». Nici pentru coperta 4 pe care brand-ul Donatella a aparut in revista GLAM nu a platit nimic, deoarece am zis sa-l ajut si cu asta ! Nici un model nu ii ramane alaturi deoarece nu stie decat sa se foloseasca de oameni tineri, naivi, fara experienta asa cum au fost toti cei cu care a inceput aceasta activitate. Nu doresc sa vorbesc in numele cuiva, insa Nicolle Stanese a rupt legatura cu el din aceleasi motive, chiar el mi-a recunoscut ca ea ar fi zis ca e cazul sa demonstreze singura ce poate, crezand ca el o tine pe loc, lucru care de altfel este adevarat, Nicolle avand o ascensiune grozava in urma desprinderii de Mitichi. Toti oamenii cu care colaboreaza sunt de o calitate indiscutabila si imi pare rau ca va veni vremea in care vor constata ceea ce au constatat si altii inaintea lor, ca Mitichi calca pe oricine in picioare, nu are scrupule si nici respect atunci cand vrea sa obtina ceva.
Doresc sa mentionez ca nu ii contest nici o clipa calitatile de fotograf, insa nu este singurul si nu este nici pe departe cel mai bun, asa cum crede. Toate aceste detalii le cunosc datorita faptului ca din februarie pana in octombrie am dezvoltat si o relatie personala, in urma careia am ajuns sa ne destainuim diferite aspecte ale vietii profesionale cat si personale. Poate nu este cel mai elegant ca fac aceste lucruri publice pentru ca sunt constienta de ceea ce cunoaste si el despre mine dar eu nu ma feresc sa imi asum ceea ce fac. Oricum consider ca este spre binele tuturor sa stie fiecare cu cine are de-a face. Am scris aici aproximativ 50% din ceea ce stiu despre el, lucruri pe care le pot oricand dovedi, de altfel am atasat facturi care demonstreaza cheltuieli de aproximativ 10.000 euro, exceptand alte cheltuieli de la calendar !
Acesta este Mitichi, un om venit de la tara sa se dea destept, sa traga tepe si sa creada ca toti din jur sunt niste prosti, iar el cel mai destept ! Familia mea a inaintat actiunea in judecata impotriva acestui individ si fac apel la cei care mai au de recuperat bani sa se alature in proces.
Pentru orice dovezi, puteti lua legatura cu mama mea, eu sunt destul de des plecata din tara, deoarece imi fac studiile in strainatate. Sper sa ajute cu ceva aceasta informatie viitoarele victime !

Ioana-Cristina Antonescu

UPDATE 29.01.2011:

Buna ziua,
In urma raspunsului dat de Mitichi pentru Monitorul de Sibiu, am decis sa revin cu detalii pentru clarificarea situatiei. In atasament aveti contractul care a fost incheiat intre firma Ioanei si firma lui Mitichi, impreuna cu cele 4 anexe ale respectivului contract . Dupa cum puteti observa din acestea, se desprind clar urmatoarele aspecte :

1. Contractul in sine reprezinta dovada unei colaborari, cu efect comercial.
2. In pofida discutiilor demarate de Ioana cu potentialii sponsori din primele 3 anexe, acestia nu si-au confirmat dorinta de a se afla in aceasta postura fata de eveniment, astfel incat nu s-au incasat bani din partea acestora. Mitichi i-a spus Ioanei ca oricum trebuie sa fie anexele semnate in cazul in care se finalizeaza vreo discutie pana la data evenimentului, ceea ce nu s-a intamplat. Lucrul acesta il fac public impreuna cu anexele din atasament,pentru ca informatia sa poata fi verificata si la companiile care apar cu denumirea
3. Aceste companii si-au exprimat acordul de a li se folosi sigla, daca se doreste din partea organizatorului , fara pretentii materiale.
4. Daca prin absurd aceste companii ar fi platit pentru serviciile din anexa sau daca tot prin absurd Ioana ar fi fost responsabila sa plateasca in locul lor, acum ar fi in situatia in care, conform contractului, capitolul 5, art 7, sa ceara daune pentru nerespectarea totala sau partiala cu penalitati de 0,3% pe zi din valoarea neta a facturii. Mentionez acestea deoarece contractul nu ar fi fost respectat, incepand cu primul punct de la fiecare anexa, deoarece logo-ul niciuneia dintre companii nu apare in clipul video de pe canalele media, clip care la data de 22.08.2010 a fost postat si pe blogul lui Mitichi.
5. In ceea ce priveste anexa 4 prin care Ioana isi asuma transportul, cazarea si prezenta modelelor, situatia se repeta. Ioana a asigurat cazarea, transportul si prezenta acestora conform documentelor atasate.Dar prevederile anexei sunt din nou incalcate, logo-ul companiei de modele nu a fost afisat in clipul video.
6. Conform diagramei de la Ramada, puteti observa ca Ioana a asigurat pe langa cazarea modelelor si cazarea surorilor Negulescu, designerului Agnes Toma si criticului de moda Alin Galatescu, lucru care nu este mentionat sau specificat in nici un contract sau anexa. Pur si simplu s-a trezit la receptia hotelului, pusa in situatia de a acoperi si cazarea acestora. In urma acestui fapt ii vom trage la raspundere pe cei mentionati mai sus, iar in cazul in care Mitichi urma sa le asigure cazarea, cum presupunem ca ar fi trebuit, acestia vor trebui sa ceara daune sau sa se prezinte impotriva lui la proces in cazul in care nu vor dori sa acopere ei daunele cauzate de acesta.
7. Conform evidentelor contabile depuse la finante de SC MITICHI IDEAS SRL, nu reiese nici un document prin care Mitichi sa-i fi facturat Ioanei servicii de publicitate conform anexelor, ceea ce inseamna ca acestea nu au existat. In cazul in care sustine contrariul, va trebui sa raspunda pentru evaziune fiscala daca a incasat bani fara sa emita factura ! In legatura cu aceasta situatie, vom sesiza finantele pentru contractul dintre el si revista Glam, deoarece s-au achitat servicii, insa nu s-a primit nici o factura.

Tot prin instanta ii vom cere d-nului Mihai Tipurita, recunoasterea transferului sumei de 200 de milioane de lei vechi pe care Ioana i-a trimis din Bucuresti pentru a-i inmana chiar in ziua evenimentului Feeric Fashion Show, lui Mitichi. In cazul in care Mitichi neaga primirea sumei respective, vom solicita restituirea acesteia direct lui Mihai Tipurita care isi va rezolva litigiul mai departe cu Mitichi.
Cele mentionate mai sus, reprezinta clarificarea situatiei legate de contractul mentionat chiar de Mitichi, acesta recunoscand pentru Monitorul de Sibiu primirea sumelor precizate in prima scrisoare adresata presei, cu specificatia faptului ca, in viziunea lui, era normal sa-i primeasca. Pentru calendar, nu a existat nici un contract intre cei doi, insa conform dovezilor existente, Ioana a platit cazarea de la Sinaia in valoare de preste 3400 de lei, motorina masinilor cu care au plecat la fiecare locatie, (exista o parte din bonuri, le vom scana si atasa impreuna cu alte chitante de la mesele platite de Ioana) pentru toata echipa care a participat la proiect. Ioana doreste sa mentionez pe aceasta cale publica ca cei implicati in proiectele lui sunt oameni de onoare, cu intentii bune, carora le cere scuze pentru faptul ca sunt mentionati in acest scandal. Pentru orice tragere la raspundere a Ioanei din perioada colaborarii cu Mitichi, vom dovedi intentia de escrocherie si manipulare a acestuia.
Pe langa acestea, exista chitante si facturi prin care pot dovedi sederea Ioanei impreuna cu Mitichi la 4 hoteluri de lux din capitala, pe care le-am achitat prin ordin de plata. Mai exista dovada sederii unei nopti la Sinaia, cazarea pentru 2 nopti la Brasov (chiar de ziua lui Mitichi), cazarea la pensiunea History de langa Sovata, cazarea la Domeniul Dracula de langa Sighisoara si alte cheltuieli din cadrul acestor excursii, suportate de mine la cererea Ioanei. Intentia de escrocherie pe care o vom proba in instanta mai este dovedita de plata unei facturi de telefon de-a lui Mitichi si plata unei rate la CEC in valoare de 800 de lei. Acesti bani i-au fost solicitati tot sub forma unui imprumut Ioanei, fapt ce reiese si din mailurile acestora din perioada premergatoare maretului eveniment sibian. Sunt oricand dispusa sa deschid adresa de mail a Ioanei, unde se poate vizualiza corespondenta lor prin care ii cere imprumuturi sa isi achite diverse, si declar ca sunt de acord sa deschid aceasta adresa de fata cu oricine din presa sau autoritati competente, pentru verificarea autenticitatii datelor si adresei de IP de la care au fost trimise.
Revin asupra laturii de escroc sentimental al individului, prin a sublinia faptul ca cele mentionate mai sus, reprezinta doar O PARTE din toate dovezile pe care le-am adunat, si doar o parte din banii de care acesta s-a folosit prin intermediul fiicei mele. Amintesc acum chitante si dovezi de plata de la restaurante din Sibiu, 2 carduri spa la Hilton pe care Mitichi le solicita Ioanei sa le procure prin natura barterului dintre revista Glam si Hilton, pentru el si un prieten de-al sau si alte escrocherii pe care le vom dovedi in instanta.
Incercarea lui de a muta atentia presei asupra aspectelor negative din viata Ioanei, mi se pare a fi un gest lipsit de onoare si demnitate, specific profilului de escroc. Tin sa-i amintesc si pe aceasta cale, ca la baza actelor reprobabile ale Ioanei stau indemnurile lui. In legatura cu acest aspect, se poate verifica faptul ca Ioana nu a avut intarzieri de plata niciodata si nici probleme pana sa-l cunoasca pe acest individ.
In atasament, veti gasi copiile documentelor necesare incheierii unui contract de munca, documente care apartin Mariei Preda, sora escrocului, careia Mitichi dorea sa-i faca o carte de munca tocmai pe firma mea. Acestia propuneau sa platesc o amenda de 4000 de lei la ITM pentru inregistrarea din urma a unui contract in vederea solicitarii unui credit, lucru care este specificat intr-un mail pe care il detin. O noua dovada a « calitatii » de infractor pe care acest individ o are.
Avocatul Ioanei va formula o sesizare si catre Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, prin care se vor evidentia aspectele prezentate mai sus, urmand sa solicitam o motivare publica asupra faptului ca a fost permis folosirea bandului de tara. Avand in vedere faptul ca filmul calendarului a fost realizat de Sorin Miscoci, prieten apropiat cu Mitichi si cameraman personal al presedintelui Traian Basescu, nadajduiesc ca acest lucru sa nu aibe influente politice.
Observ cu stupoare, ca ametit de feericele evenimente, aroganta lui nu are limite, imaginandu-si ca poate manipula atat presa cat si alte institutii ale statului. In acest sens, recomand presei cat si organelor de control o analiza mai atenta asupra activitatii firmei escrocului, a datoriilor lui si a conturilor blocate. Astfel s-ar putea dovedi faptul ca acesta nu a avut venituri in perioada martie-octombrie 2010 care sa-i acopere cheltuieli zilnice, nu detine bunuri personale iar banii prin care s-au realizat calendarul si feeric-ul trebuiau obligatoriu sa vina din alta sursa, cat si banii lui pentru traiul zilnic. Racindu-se relatia din ultima perioada a colaborarii sale cu fiica mea, individul a trait fara caldura si apa calda aprope 2 luni, neavand bani sa-si plateasca gazul, ajungand chiar in situatia de a-i fi luat contorul de pe perete. In situatii asemanatoare, de intrerupere a celorlalte utilitati a ajuns in nenumarate cazuri. Ultimele cadre pentru calendar s-au tras la mai bine de o luna de la precedentul, deoarece a fost momentul in care Ioana a inceput sa-si dea seama de realitate si a refuzat finantarea acelei excursii, acest lucru ducand la separarea celor doi. Acesta este elogiatul Mitichi, un escroc care se foloseste de femei pentru bani, acum cautand probabil scuze penibile pentru niste fapte clar dovedite, un nimeni care uneori nu are ce manca dar isi mentine asa cum spuneam o aroganta sfidatoare, in loc sa incerce sa isi asume conditia si sa munceasca corect pentru mai mult.
Asa cum am mentionat si la prima instiintare a presei, suntem oricand dispusi sa oferim orice dovezi sau detalii suplimentare, cu riscul de a afecta imaginea Ioanei, aceasta fiind de acord sa isi asume fapte care o privesc strict pe ea. Era de asteptat ca Mitichi sa incerce a se sustrage de la vinovatia de a fi un escroc, manipulator, profitor etc prin atragerea atentiei spre alta directie, fapt care oricum nu-l scuza sau absolva de vina de a fi facut cele mentionate mai sus, si anume folosirea a peste 20.000 de euro, bani apartinand mie sau fiicei mele. Acum sa vedem pe cine va escroca pentru banii de avocat, tinand cont de faptul ca va avea nevoie de unul!

Anda Antonescu

( pt informatii suplimentare 0725.478.045, iar pentru cei care nu cunosc inceputul problemei va invit sa vizualizati urmatorul link
https://www.podulminciunilor.ro/2011/01/27/mitichi-spaga-de-sibiu-desconspirat )

Contractul si anexele mai jos.

Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!  Mitichi spaga de Sibiu - deconspirat!

Căutări:

60
Lasă un răspuns

34 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
newest oldest most voted
Barosu

Absuditati dovedite cu acte aiurea! Aceasta este o scrisoare de dragoste scrisa de o muiere frustrata.

Marius O

Domnule Blaga eu va dau dreptate. L-am vazut pe acest pusti impreuna cu inca doua paparude care au venit la scoala unde predau sa “racoleze” tinere frumoase cu promisiunea ca el le cultiva intr-o cariera de succes… Eu i-am interzis acestui clovn sa ma intre in scoala noastra si de atunci nu l-am mai vazut. Mai vreau sa va spun ca este al doilea caz de desconspirare din aceasta saptamana dupa ce Eveniment TV a aratat ieri in emisiunea Ultimul Ceas cum a fost sigla Capitala Bunelor Maniere. Am studiat problema si eu astazi si oamenii au dreptate !! Un… Read more »

Robert

Iata si dovada cea mai clara ca mitichi are sani 🙂

comment image

Multi nu m-au crezut cand le-am povestit. Iata mai sus poza. Cu adevarat epic 🙂

Anda Antonescu

Va multumesc pentru publicare si oricand se doreste putem oferi toate facturile, contractele si ceea ce poate demonstra pana unde este capabil sa mearga. Ceea ce este scris mai sus, reprezinta doar o parte din toate lucrurile necurate facute de Mitichi in anul 2010. Vom dovedi in instanta foarte concret fiecare lucru in parte!

marius

nu vreau sa il apar pe Mitichi ca nu il cunosc (din auzite stiu ca are/avea o mica afacere online care ii aducea ceva $) dar a cautat cineva Ioana-Cristina Antonescu pe google ? Mi se pare mie sau acesta blondina s-a cam amorezat de baiat si acum ii pare rau?

Raluca

Acest ,Mitichi este un om cu un caracter indoielnic , am avut odata acum cam 2 ani o mica discutie cu el in care mi-a spus “vrei sa te trag in poza”. Nici macar nu m-am mai sinchisit sa-i raspund sau sa-i dau o replic ,era pierdere de timp pentru mine.

Denisa

Scumpa, e o expresia a fotografilor. Se vede ca esti pe departe de a fi cunoscatoare de ceea ce inseamnna fotografie.

sibiu

Ce mi place asta la romani: o persoana arata acte ca a fost pacalita, si ceilalti o fac frustrata ca e indragostita. Oare cand o sa se sature poporul acesta de cancan si sa nu mai rada de necazurile altora. Cand o sa ajungem si noi in situatia de a nu mai considera pe cineva care pacaleste alta persoana, drept “descurcaret”?

Anda Antonescu

D-nule Blaga, in urma precizarii dumneavoastra in legatura cu sora mea, patroana trustului trident, vreau sa va comunic ca eu nu detin nici un sfert din averea ei. Am muncit toata viata pentru afacerea mea si pentru copilul meu Ioana, astfel incat este normal sa ma simt frustrata cand vad ca acest individ si-a batut joc de banii mei prin intermediul fiicei mele. Din cate stiu si sora mea i-a dat foarte multi bani in acea perioada, bani care au ajuns tot in buzunarul acestui individ. Ioana are o intreaga arhiva cu conversatiile ei cu Mitichi prin care acesta isi… Read more »

klara

…@Antoneasca: tu femeie tu vorbesti de tepe??? da un google search cu numele tau sa citesti cat de serioasa esti, tot sibiul stie ca esti o escroaca, eu nu-l cunosc pe Mitichi, nu ma intereseaza, dar abtine- dracului de la comentarii, ca pe unde merg numai de tine aud, ca esti datoare..si cat despre dat in judecata..esti pe lista neagra! eu ma intreb cum dracu poti sa dormi noaptea?? cum poti sa dai ochii cu oamenii?? femeio, trezeste-te, te-ai apucat tu sa vorbesti de altii :)))

Florin

In sfarsit a avut cineva initiativa de a arata adevarata fata a lui Dumitru Preda. Proiecte de rahat facuti pe banii “muierilor”, poze care le poate face oricine detine un aparat foto cat de cat ok si care are o baza minima de cunostiinte in domeniul acesta. Mai mult ce sa zic…ulciorul nu merge de multe ori la apa ! Cat despre datoriile lui ce sa mai ziceam…e bagat “pana in gat” ….pffffffff

Florin

DECAT LA ORAS CODAS, MAI BINE-N SATUL TAU FRUNTAS !

Cine nu este de acord cu mine il rog sa ma contracareze…

Model

Fratilor!! Nu vorbiti de Nicolle!!sunt exact la fel amandoi, dar se explica asta prin faptul ca el a crescuto si a educato!!intr-o zi se va vorbii si despre tepele pe care le-a dat aceasta
‘vedeta’!! Mai mult tepe de tip moral!!Cat despre domnisoara pagubita pot spune ca si despre ea se vb urat, si ca a lasat parteneri,angajati sau modele cu ochii in soare!!! E practic acelas cerc si vb despre acelas carcter in toate cele 3 cazuri!! Va meritati unul pe altul!!

pop marius

Acest “piticul porno’ al sibiului nu e altceva decat un mascarici.El ‘produce,regizeaza si creeaza evenimente’ este un mare mincinos. Legat de porcaria de calendar ,in 2009 a venit la mine sa-mi ceara bani pentru acest calendar drept sponsorizare sau partener unic ceva de genul, o mare abureala. Mi-a cerut 3000 eur pentru un calendar care am aflat ca se mai afla inca depozitat in cel putin 1000 de exemplare undeva intr-un beci si nici macar nu a fost achitat in totalitate. Legat de fata care a sponsorizat nu am de spus decat: ‘cand prostu are bani,negustorul are castig’ sau ‘hotul… Read more »

Joska

Cel mai bun lucru cu discutarea problemei pe acest blog ar fi de a feri alte proaste de escrocheriile gigoloului.
Pentru ca ideea de baza a escrocilor este “mereu gasesc unu(una) mai prost(proasta) ca mine.

marius

@Calin, dupa ce am citit povestea ei mi s-a parut putin credula, naiva, prostuta, etc. Apoi am cautat numele ei pe internet si am ajuns aici https://antiglammagazine.blogspot.com/ (stiu ca oricine poate face o pagina/blog gratuit intr-un mod foarte simplu), dar nu cred ca acea persoana s-a apucat in februarie 2010 sa scrie despre ea doar asa “ca ii este simpatica”. In alta ordine de idei, atunci cand esti inselat de cineva ai optiunea de a merge la politie si/sau la tribunal. Atunci cand nu o faci inseamna ca si tu ai ceva “ascuns”.

xyz

Dincolo de faptul ca dl. Blaga isi baga nasul in tot felul de rahati care nu-l privesc, se spune “deconspirat” nu “desconspirat”. Si chestiile astea se invata in clasele primare. Dar ce mai poti sa astepti in ziua de astazi de la cei care se lauda ca lucreaza in presa?

Bogdan (jurnalist de profesie)

Eu cand pun un comment ma identific corect. Nu “xyz”. Motivul pt care toti isi dau cu parerea pe blog-uri e ca isi pot ascunde foarte usor identitatea. Il cunosc pe Mitichi la fel ca multi altii, foarte putin. Simt insa cand un om e sincer… Si in scrisoarea dnei Antonescu se simte ca e scris din inima. Deci e sincera. Nu va imaginati ce poate face un om din dragoste ! Iar o femeie… si mai si… Asa ca… daca totul e adevarat, Cristina nu a facut decat sa iubeasca… si in naivitatea ei a picat in capcana lui… Read more »

Barosu

Deci nu e frustrata? Eu cred ca Mitichi “i-a dat liber” fetei si acum domnisoara isi vrea cadourile inapoi. Bravo Mitichi, trage-le-o si ia-le banii ca asa merita investitoarele! Credula a fost mama-sa ca fetita saraca de unde sa aiva atatia bani. Sau poate si mama-sa e frustrata dupa Mitichi? :))

dori

va spun sigur ca mitichi a fost sincer cu modelele, au stiut de la inceput ca nu vor primi bani,in schimb domnisoara antonescu isi minte cu nerusinare angajatii ca ii va plati si totusi nu o face.daca are bani sa ii dea lui mitichi imprumut,de ce nu isi plateste oamenii?cum credeti ca au facut avere si ea si mama-sa?oricum,mi se pare de prost gust scrisoarea ei,sa isi rezolve pb personal sau la tribunal daca e cazul,nu online.ce credibilitate ofera o persoana care face asa ceva,mai ales dupa ce sustine ca a avut o relatie personala cu mitichi(ceea ce implica si… Read more »

Florin

Barosule esti vreo sageata frate si noi nu stim? te-a arcuit Mitichi sau esti chiar el in persoana :)) aiiii de capul meu…”mondebitatile” sibiului

Vai mai Caline ce-ti place tie sa cauti scandalul cu lumanarea. Daca vroiai sa faci treaba calumea cereai si parerea lui Mitichi inainte de a publica porcariile astea. Sau… poate ca peste 3 zile vei publica si alte magarii impotriva fam. Antonescu?? Alta fila de scandal… In fine, e drept ca am citit pe sarite textul dar inafara de o fata cu capul in nori nu mi se prea pare nimic in neregula. A finantat niste evenimente asa cum se finanteaza in capitalism. Aaaa… ca avea ea sperante ca va fi ajutata la nu-stiu-ce… aia-i alta mancare de peste. Nici… Read more »

TOLONTAN

ba dar SEX au facut….
cine cu cine…sa stim si noi,si apoi sa stim ce comenta.
Il faceti vedeta pe baiatul asta , sau mai cautai victime.
Are si o fata de ….jos palaria
putem avea poze cu victima,asa sa intelegemce si cum

Anda Antonescu

Pe acest Mitichi l-am actionat in judecata si acolo probabil se va stabili cum sta treaba. Lucrurile sunt foarte clare si sunt pe hartii! Ceea ce Ioana a facut in rest la Glam sau alte proiecte este un alt subiect, pe mine ma intereseaza sa-mi recuperez banii de care acest indivit s-a folosit manipuland. Poate reuseste intre timp sa mai dea o tzeapa sa fie in stare sa-si plateasca un avocat bun ca va avea nevoie!

Florin

PITICUL PORNO…asta-i tare :))

Anda Antonescu

V-am trimis pe mail o parte din dovezile care vor fi prezentate si la Tribunal, impreuna cu alte aspecte ale escrocheriilor lui Mitichi. Cred ca nu pot fi mai evidente de atat! Daca doriti sa le faceti publice, poate reusim sa tragem un semnal de alarma si pentru alte mame carora nu le doresc sa treaca vreodata prin ce am trecut eu. Cei care au copii stiu ce inseamna asta!
Va multumesc!

Ionut

@Calin Blaga “Ionut – cred ca tu ai ceva cu Mitichi. O poveste de amor?”
Eu m-am convis, minte putina ai, dar mai si semnalizezi. S-ar putea sa ai tu inclinatii spre baieti daca ai zis ca nu-ti place calendarul cu fete :))

Anda Antonescu

“Se spune ca intelectul e dat omului ca sa cunoasca adevarul. Intelectul e dat omului, dupa parerea mea, nu ca sa cunoasca adevarul, ci sa primeasca adevarul.” Intotdeauna mi-a placut P.Tutea.Si iata cata dreptate avea el! Dincolo de durerea de a-l fi primit, am recurs la presa pentru a face publica o poveste demnă de scenariul unei telenovele,pentru a proteja eventuale, viitoare victime.Am stiut din start la ce ma expun si-mi asum in intregime esecul sau succesul.Din nefericire,constat ca reactia este tipic romaneasca! Se discuta aici despre un pitic “porno” sau despre o fraiera bleguta! Insa marea pacaleala se consuma… Read more »

Joska

D-na Antonescu spune:
“As putea sa raspund la nemurire tuturor celor care o acuza pe Ioana dar in mod sigur,tot la nemurire as fi interpretata ca mama care-si apara copilul”
…nu poate fi decat de apreciat ca va aparati copilul,rusine parintelui care nu o face.Daca veti fi si corecta,adica sa aparati si adevarul asa cum este,chiar cu unele aspecte negative si pt. fiica dvs.,nu va avea nimeni de reprosat ceva…..,eventual rautaciosii.

Models

Sunt si ceva exagerari pe aici dar un lucru este cert. Mitichi este un excroc care manipuleaza pe toti cei din jurul sau! Toata breasla modelelor care au renuntat la colaborarea cu el cred ca au simtit pe pielea lor acest lucru. Si lista e lunga: NICOLLE STANESE, ADRIAN COSMA, SILVANA TIVADAR, SILVANA LUCACIU, ALEXANDRA LUCACIU, SEBASTIAN BUTA, ROBERTO MITROFAN. Probabil ca pe fiecare dintre aceste modele daca ia-ti intreba, ar putea confirma aceste lucruri iar daca nu o fac, cu siguranta din bun simt nu o fac…

Durotar

Si eu am luat teapa cu acest Mitichi cu mult timp in urma. Tot ce vreau sa spun este ca nu are pic de talent in cea ce face ca atare este doar un visator cu impresia de artist… uneori ma amuz, eu si cativa colegi de serviciu, la maxim vizavi de anumite poze din calendarele lui anterioare…
Sper sa plateasca pentru faptele lui. Dar nici asa nu cred co sa isi dea seama act de penibil este… nu cred ca are un IQ trecut de 80-90.

cine dracu mai e si mitichi asta? ca io n-am auzit in viata mea de el

Bogdan (jurnalist de profesie)

…si de ce comentezi aici? Tu esti cetateanul turmentat al lui caragiale in piesa asta? 🙂

klara

@Anda…mai bine taci din gura, ca unde merg numai de tine aud si de fiica-ta ca aveti datorii la fiecare om pe care il intalnesc…ai vrut sa te afirmi, dar nu ti-a iesit. te-ai ingropat mai tare!

deci am ramas cu gura cascata… nu ma asteptam :)) Hristoase. ce teapa si-a luat :)))

Marius O

Mitichi, te-am vazut aseara in Ultimul Ceas de la Eveniment. Scarbos si persiflator ! Nu degeaba lumea scrie mesajele astea aici !

anonim

se tot spune de ultimul ceas.. de capitala bunelor maniere de logo furat, sau ceva de genu.. ee lasati ca nici laurentiu sever lup nu e prea departe de acest mitichi, si tocmai el s-a gasit sa vorbeasca de logouri furate?!? :)) ma amuz imi pare rau ca nu i-am vizionat faimoasa emisiune.

Nadia

Mitichi sau Dumitru Preda cum isi spune acest individ jenant e un escroc in toata puterea cuvantului. Oare de ce nu il suporta nimeni? Stie doar sa se imprumute de bani si sa nu ii restituie. E un libidinos parsiv si imi pare sincer rau pt Ioana Nicolle si cele care sufera de pe urma lui. Oricum asa nu va ajunge departe. Dovada a faptului ca e inca in Sibiu, unde lumea nu il mai baga in seama

[…] Mitichi deconspirat – un articol in care se dovedeste in baza unor documente si relatari personale faptul ca Mitichi e un sarlatan ce si-a cladit intreaga cariera calcand peste cadavre; […]