Cine minte?

In scandalul medizatizat aici pe blog legat de calendarul Mitichi 2011, Mitichi a spus la o emisiune TV locala (pe care o puteti vedea mai jos, mai ales de la minutul 11) ca nu a platit modelele, ca au facut munca probono si ca echipa de productie a suportat costurile, lasand sa se inteleaga ca el si amicii au pus bani putini de la ei. Ada si Ioana Antonescu spun altceva si au aratat chitantele aici pe blog… Oare cine minte?


4
Lasă un răspuns

3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
Marius O

Domnul Mitichi a fost pus in Ultimul Ceas de la eveniment intr-o iposteaza reala si a ripostat mereu cand moderatorul l-a intrebat de bani, de proiect de hartia care-i confirma ca aceasta colaborare a fost realizata “pro bono” cu Ministerul Turismului. Eu constat si dupa ce vad aceasta emisiune de la Antena 1 ca omul asta minte cu nerusinare.

Lavinia M

Confirm cele spuse de domnul Marius. Acest Mitichi este un impostor. Nu mi-a venit sa cred ca moderatorul ala il intreba ceva si asta spunea ca nu raspunde ca nu vrea sa comenteze subiectul. Uite asa a mai rasarit in Sibiu un impostor.

pop marius

Piticu Porno a fost la emisiune sa se laude cu realizarile altora atribuite de el nici de cum sa raspunda la intrebariile moderatorului.El spune ce vrea el sa auda nu ce vor sa auda oamenii.Oricum eu sunt curios ce fraieri mai apar anul asta sa-l sustina.