Tribuna: Vina e la Mediafax! Aiurea!

Dupa ce au facut o mare gafa si au creat probleme la multi oameni care muncesc si duminica, ziarul Tribuna persista in nesimtirea fata de cititori si scrie astazi o “Precizare”…si nu o ERATA cum era cazul. Dar ziaristul tribunist daca nu e prost, e si fudul… Altfel spus arunca vina dupa cum se vede in extrasul de mai jos pe Mediafax. Intr-adevar stirea e de pe agnetia Mediafax dar din 2009!!! (cum se vede si aici). Acum sunt curios daca Mediafax reactioneaza la acuzele scrise de tribunisti in ziar si nu online (credeau ca scapa).

7
Lasă un răspuns

6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted
ninel

“si au creat probleme la multi oameni”. Nuy multor oameni mai pezevenchi mic? Da ce sa facI? Vorbim si pe blog ca in curte, la cotet. Penibil esti mai baiatule.Ca sa nu spun altfel.

pt. ninel

nu-i, bai mui(st) mic care-l faci pe nea Ilie prin batista!

rada mica

ca la mahala.daca nu te duce capul la mai mult…limbaj de limbaj…

chisi

Ba e corect. E la mai multi oameni pentru ca ei ie mai multi. De era vorba de un om – ca de exemplu legendara Oana cea penalizata si mustrata de patronii sai cei rai, vezi Sibiu 100% – s-ar fi spus “au creat probleme la un om”.
Intrebare personala. Oana si mai cum? ca mailul cu penalizata primit de mine e de la un barbat… Pai hotarati-va copii…

chisi

Da chiar, in afara de Oana cea suspect de fictiva, care e “mai multi oameni” aia? Ca nu am prea auzit de ei. Sau toti or fi Oana…

voi va luati de un mic blog, si scapati din vedere the big picture…magnificul tribuna a dat-o in bara si a pasat rahatelu in curtea altuia. foarte frumos si profi din partea lor. Dar voi luati-va de calin