De astazi alege a 1001-a culoare !

De astazi si pana in 7 noiembrie, intra pe https://www.1001culori.ro si alege a 1001-a culoare a Brasovului si Sibiului!
In urma concursurilor „Coloreaza-ti comunitatea” si „Miss culoare” derulate in lunile august-octombrie, au fost alese 27 de poze, din randul celor care au fost votate, sharuite sau comentate de vizitatorii site-ului „1001 culori si povestile lor”. Acestea asteapta votul celor care vor intra pe site incepand de astazi, 25 octombrie si pana in 7 noiembrie, cea mai votata poza la finalul perioadei devenind cea de-a 1001-a culoare a celor doua comunitati, Brasov si Sibiu!

Alaturi de pozele din concurs, pe site-ul https://www.1001culori.ro au fost postate 1000 de poze reprezentative ale celor doua orase, poze facute de participantii la proiect, bloggeri si reprezentanti ai ONG-urilor locale, cu scopul de a scoate la iveala culorile orasului si lucrurile reprezentative pentru acestea: cladiri mai vechi sau mai noi, oameni, evenimente, patrimoniu istoric si cultural. Concomitent, participantii si voluntarii din proiect au organizat expozitii in locatii nonconformiste, activitati stradale si dezbateri, aducand culoare in locuri monotone si identificand dorintele tinerilor fata de dezvoltarea in viitor a celor doua orase.

Toate cele 1001 poze si dorintele tinerilor legate de dezvoltarea urbana vor fi prezentate in cadrul a doua evenimente finale care vor avea loc in lunile noiembrie-decembrie si vor incheia proiectul „Coloreaza-ti comunitatea!”.

Pentru mai multe informatii contactati: Claudia Popa, presedinte Asociatia Colors, telefon 0745-052151.

Proiectul “Coloreaza-ti comunitatea” este finantat de catre CEE Trust si implementat de catre Asociatia Colors in parteneriat cu Dram Center 07 Sibiu, Muzeul Casa Muresenilor Brasov, Casa de Cultura a Studentilor Sibiu. Parteneri media: iubescbrasovul.ro, stiribrasov.ro, Rondul de Sibiu, Sibiu 100%.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu si are in derulare 10 proiecte.