Expozitie in scara blocului

De astazi, de la ora 18, blocul G1 din Tiglari va arata altfel!!! Veniti sa vedeti ce pot face o mână de voluntari! Mai jos comunicatul de presa…

Asociatia Colors si partenerii ei te invita miercuri, 22 septembrie, ora 18.00, sa iei parte la o noua expozitie in Sibiu: „1001 culori” la bloc.

Expozitia va avea loc la blocul G1 de pe str. Tiglari, cartierul Tiglari ai caror locatari s-au aratat interesati in a gazdui un eveniment nonformal si de a-i primi pe sibieni la ei acasa. In cadrul expozitiei, aproximativ 30 de poze A4 cu imagini din Sibiu vor putea fi admirate pe peretii blocului, dupa expozitie, ele ramanand Asociatiei de proprietari si putand fi inramate.

Expozitia la bloc in Sibiu este un non eveniment nonformal, care urmeaza expozitiilor la ghena de gunoi si in parc, organizate de Asociatia Colors. Ea face parte din proiectul „Coloreaza-ti comunitatea”, finantat de catre CEE Trust, prin care bloggeri si voluntari din organizatiile neguvernamentale locale lucreaza impreuna pentru a identifica culorile si lucrurile pozitive din Brasov si Sibiu. Cu aceasta ocazie tinerii participanti si-au propus sa „coloreze” prin fotografii diferite locuri din oras, care sunt departe de ceea ce ei isi doresc. Si pentru ca scarile blocurilor sunt de multe ori monotone, expozitia doreste sa impulsioneze sibienii in a deveni creativi si a-si „colora” spatiile prin care trec zilnic de cel putin doua ori.

O expozitie similara a avut loc saptamana trecuta si in Brasov, pozele putand fi inca vizionate in scara blocului brasovean (adresa o gasiti pe site-ul https://www.1001culori.ro).

Pentru mai multe informatii contactati: Ciprian Draghici, organizator activitate, telefon 0746108110.

Proiectul “Coloreaza-ti comunitatea” este finantat de catre CEE Trust si implementat de catre Asociatia Colors in parteneriat cu Dram Center 07 Sibiu, Muzeul Casa Muresenilor Brasov, Casa de Cultura a Studentilor Sibiu. Parteneri media: iubescbrasovul.ro, stiribrasov.ro, Rondul de Sibiu, Sibiu 100%.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat in Brasov si Sibiu si are in derulare 10 proiecte.