Cipi propune Ziua Mondiala a Sexului

Cipi propune Ziua Mondiala a Sexului  Cine este Cipi? Nu stiti?!?! Rusinica! Daca inca nu il cititi luati un sac de cenusa turnati-l in cap (al vostru sau al altcuiva) si apoi intrati la el pe blog. Acum ca stiti cine este Cipi, alias Gigel…. sa trecem la sex, adica la subiect. Cred ca iesirea noastra de week-end la Paltinis l-a stimulat in inchipuirea a ceva nou pentru toti pamentenii, ceva ce le lipseste multora: sex. Asa ca el propune sa stabilim o Zi Mondiala a Sexului. Bineinteles ca s-a documentat si spune ca nu exista inca…. puritani cum suntem noi oamenii, o facem doar dupa perdea si nu vorbim despre asta…

Asa ca ader la propunerea lui Cipi, dar va provoc sa inchipuiti ce tip de activitati ar trebui desfasurate in aceea zi? Sa va vad imaginatia!

Căutări:

7
Lasă un răspuns

5 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
newest oldest most voted
gabi

Bai, voi ar trebui sa comemorati ziua sexului neprotejat, ca uitati ce a iesit…Daca sunteti curiosi, uitati-va in oglinda si tu si Cipi ala de care ar fi trebuit sa auzim.Sic.

gabi

Sa fii iubit!

Ce fain ar fi sa am si eu comentatori din astia… 😀

De acord cu o zi Mondiala a Sexului dar nu stiu daca imi ajung caracterele pentru a posta tot ce am in cap pentru sarbatorirea unei astfel de zile.

Suntem noi romanii mai pudici dar consider ca imaginatia ne este bogata. Mai ramane sa vedem cum facem cu practica!

gabi

Caline ai iesit foarte bine in poza.Esti fotogenic.