Despre sex cu psihologul de la Sibianul

Vai ce durere de cap si suflet m-a apucat citind azi online Sibianul un articol despre sex la barbati si femei. Articolul scris de redactia Sibianul cu un psiholog este strigator la cer!!!! Asta poate cel putin pentru mine care de ani buni sunt implicat in Asociatia ALEG.

Dar ce ziceti voi de o doamna psiholog care spune ca

“Femeia s-a simţit oprimată dintotdeauna şi mai ales de când în lume au avut loc mişcări feministe, care încearcă să le convingă pe femei că pot mai mult decât atât, pot alege meserii pe care le au exclusiv bărbaţii, că pot duce până la capăt sarcini pe care doar bărbaţii le-ar putea duce, că suntem egali. “Da, suntem egali, dar egal nu înseamnă nici pe departe identic, iar noi putem fi în multe feluri, numai identici nu suntem. Şi mărturie ne stau statisticile, care indică un procent de 90 la sută a bărbaţilor ingineri şi doar 10 la sută a femeilor inginer. De asemenea, în Anglia s-a făcut un studiu pe 5.000 de femei, care au fost întrebate de rolul cel mai potrivit al femeii, iar 93 la sută dintre ele au răspuns că rolul de mamă şi familia este cel mai important pentru o femeie în scurta ei trecere pe pământ. Poate numărul lor nu este relevant, dar ridică semne de întrebare şi i-au făcut pe cercetători să înţeleagă că partea noastră biologică, structura genetică pe care o avem, este mult mai importantă decât toate celelalte constante din viaţa noastră”, spune Maria Cotoi.”

foto via vk.com

Doamna Cotoi si redactie Sibianul nici nu vreau sa comentez cat de mult discriminati femeile cu un astfel de text si altele asemenea ce apar la voi in ziar. Mai mult este grav ca nu respectati regula celor 3 surse. Sincer eu si sunt multi ca mine, nu cred in aceste statistici. Ele arata doar ca traim intr-o societate in care femeile sunt tinute in frau, sunt tinute si invatate de mici sa fie mame, sotii, amante si ATAT. Potentialul femilor e mult mai mare si sa devina ingineri dar nu pot face asta pentru ca de mici li se iau haine roz, li se dau papusi si li se spune sa fie cuminti si frumoase. As putea scrie mii de pagini pe acest subiect dar vorba lunga saracia omului. Va spun doar ca egalitatea de gen este benefica – daca nu stiti e vorba despre egalitatea de sanse sustinuta si de Guvernul Romaniei si UE si ONU. Cat priveste remarcile citate mai sus va spun doar ca femeia nu e mai oprimata de cand a aparut feminismul si mai apoi egalitatea de gen, ci abia acum femeile constientizeaza unde se afla. Dar e cale lunga sa iasa din starea actuala. Vor mai trece multe generatii dar trebuie facut ceva de noi toti. Ca daca toti am fi ca autorii acestui articol am avea doar “bimbo” cochete, care stau acasa si isi fac unghiile, fac copii si mancare si la Sibianul ar lucra doar barbati.

Apropo de femei inginer este un cantec super tare “I’M GONNA BE AN ENGINEER”; si cine stie engleza sa fie atent la versuri, mai ales cei de la Sibianul si dna psiholog. Cantecul este interpretat de Peggy Seeger

Aici aveti versurile melodiei.

Astept comentarii….