Concurs Podul Minciunilor! 3 premii!


UPDATE: S-au diversificat premiile.
Toata lumea face multe concursuri si eu de peste un an nu v-am mai oferit niciunul. Asa ca mi-a venit ideea unui concurs tipic de traznit stilului Podul Minciunilor.

Ce trebuie sa faceti pentru a castiga?
Cine scrie comentarii diferite de minim 5 cuvinte la cat mai multe postari de pe acest blog (asa mai si cititi arhiva) castiga!!
Reguli: Comentariile trebuie sa fie diferite. Sa aiba minim 5 cuvinte. Pot fi mai mult de unul pe postare, dar nu se va lua in calcul decat unul pe postare. Perioada luata in considerare pentru postarea comentariilor este 11 -25 noiembrie 2010. Concursul se finalizeaza in 25 noiembrie la ora 16. Cine comenteza cele mai multe postari de pe blog castiga locul 1! Apoi locul 2 si 3 urmatorii.
Spor la comentat!

Aaaa…sa nu uit de premii! Da, vor fi 3 premii!

Premiul 1: intalnire cu mine (yeah!!!!!) la cina (on me!) in Sibiu la alegerea castigatorului (ora si ziua) pentru a povesti despre orice doriti voi timp de 2 ore. SAU (la alegere) O cana, un tricou si un calendar de perete personalizate Podul Minciunilor!!! (asta la cererea celor din alte judete). Valoare premiu: 100 lei
Premiul 2: o carte in limba engleza, editie de colectie, Prisoner of Zenga, complete edition, tiparita in UK. Valoare premiu: 60 lei
Premiul 3: O cana personalizata cu Podul Minciunilor. Valoare premiu: 30 lei

Valoarea premiilor am trecut-o la cererea unui site care mediatizeaza concursul la nivel national .