Vizitatori unici Mazemania

Am intarziat cu raspunsul promis la intrebarea “Cati vizitatori unici a avut Mazemania in Iulie 2009?” pentru ca am avut ceva treburi casnice… de’ … tatic! Iata mai jos in imagine captura de la Google Annalytics cum e situatia.

Vizitatori unici Mazemania

Cum zice nenea Google prin sotia Analytics cica am avut in luna iulie 2009, 7850 vizitatori unici (pentru cine are habar ce inseamna asta!). Au fost 11.793 de vizite si 24.088 de pagini vazute.

Castigatorul (cum spuneam cel ce se va apropia cel mai mult de raspunsul exact) este … (tam, tam, pam, pam)…. PAUL cu ai lui 8500 de vizitatori unici preconizati. Va fi insa foarte greu sa ii dau premiul promis lui Paul pentru ca nu e din Sibiu, dar facem noi cumva. Paul scrie un email si trimit pe posta romana cartea!

Ciprian Stavar… ziceai ca daca te inseli dai si tu o carte. Te las pe tine sa alegi castigatorul cartii tale pentru ca vezi si tu ca nu ai nimerit raspunsul!

1
Lasă un răspuns

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
newest oldest most voted

Vielen Dank.
Mersi fain.Abia astept sa citesc cartea lui Andrei Codrescu.Iti trimit datele prin email.Explic pe blogul meu cum am ajuns la a spune 8500.Noroc chior nu alta.