Mazemania de vanzare

Gata cu Mazemania. Nu este o poanta, nu este un banc sau vreo gluma. Am decis sa vand Mazemania cui vrea sa o ia. Vanzarea va fi la liber pe sistem licitatie. Ce cumperi? Un brand local, un blog cu trafic substantial si multe, multe postari despre Sibiu mai ales. Cumparatorul va primi datele de administrare si domeniul deja cumparat pe viata. Hostingul va trebui sa si-l procure singur. La ora actuala este in SUA. Pretul de pornire e atractiv pentru orice buzunar: 1 LEU! Cine da mai mult cumpara. Si apoi face orice vrea cu blogul: il tine, il sterge, il da mai departe… Eu unul nu mai continui. Voi face un alt blog, gratuit, cu informatii despre si pentru familie si prieteni. Va fi greu sa ma despart de Mazemania, dar asa cum m-am lasat de fumat intr-o zi, asa ma las si de Mazemania!

Licitatia se incheie in 21 20 august 2009. Aveti 10 zile la dispozitie. Oricine poate licita la comentarii, pe email la cblaga@gmail.com (si voi posta eu pe blog suma si numel licitatorului). Cine da mai mult in 20 august la ora 20.00 (ora de inchidere a licitatiei), ora Romaniei, primeste Mazemania. Asa ca licitati! Nu exista pas de creste, este liber! Cine da mai mult de 1 leu?

60
Lasă un răspuns

58 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
newest oldest most voted

1,01 lei

2 lei

2.01

2.20

2.21

auzi eu nu mai licitez
eu nu vreau sa se inchida mazemania
imi place tare mult

deci deocamdata e al meu :))

3 lei am dat io intr-o postare, pe pagina asta.Mai mult nu dau.

Trei lei si-un ban (3.01)

pai ce sau cine te-a suparat chiar asa tare? :-<

200 Ron

200,01

3 lei

10 lei

Daca nu e un banc ofer, deocamdata 100 de lei…

Szasz

Ceva ce creezi si iti este drag, nu vinzi. Eventual inchizi, stergi dar nu vad ce ar scrie Iohannis pe Mazemania. Poate il cumpara Carabulea.

290,00 Ron

…si cand va fi ziua ta ti-o oferim cadou; atunci sa te vedem 😀

Nasul

Nu inteleg…Ce s-a intamplat? Pleci, cu ocazia asta si de la 100%?Faci un alt ziar sau intri in alta echipa? Sau te-ai plictisit si vei lucra in alt domeniu, iar Mazemania e o piedica?
Spune pe sleau despre ce e vorba.Transparenta, ce dumnezeu…!
M-am prins ca e pe bune cu scapatul de mazemania, dar e ceva impus?Daca e spre binele tau, absolut de acord. Presa de Sibiu e tare imputita si deprofesionalizata.De fapt, a fost vreodata profi?

ion

Ba, dau si eu un kil de prune. Da cineva mai mult? Unul de caise? Dupa aceea bem niste lapte si din amestec iese Mazemania.

tot 3 lei ofer

ion

290? Care-i nababul ala frate, de n-are pe ce da banii? Micule, punem mina de la mina si il cumparam? Si dam niste printuri pe hirtie igienica dupa aia. Sa vezi ce bani scoatem…

Ioane sunt de acord cu tine. Dar nu face mai mult de 3 lei.Totusi daca vrei putem licita impreuna.

ajax

cine e micutul de radu? sunt curios ce moaca are 🙂

miri

Radu Micu ,totusi vad ca esti la curent cu ce se intampla pe Mazemania.Oare e un blog de 3 lei?

calin da u esti prieten cu “dusmanu”?

Boo

Radu MICU dela Mitorul????? Cine dracu ma ie si asta?? am vazut poza si vreau sa-mi cere scuze dar nu cred ca masa arat mai bine. Baiatul este un defect al regimului comunism unu dintre defecturile lasate in fiata la nastere din greseala.

bugetar

Daca nu poti sa scoti mai mult de 290Lei incearca sal sugi pe Bota credca daca ii place iti vad mai mult. Problema este ca Aug 17 Bota sar putea sa nu mai aiva bain cu bugetel taiate de guvern.

Bota

Personal nu mai vreau sai dau bani sa la sat batut de Barbu si acuma vrea bani.

Gogu

Ce de oameni băuţi care nu prea “are ei” treabă cu toate tastele de pe tastatură! Oare or fi personalităţile multiple ale aceluiaşi speciment, sau mai mulţi specimeni care tastatează la intervale diferite la aceeaşi tastatură defectă din vreun internet café?

gelu

eu atata stiu: mazemania = calin blaga
nu vad o alta situatie

Aici are dreptate Calin, e principalul motiv pentru care blogul tau nu valoreaza foarte mult. Fara tine nu o sa mai insemne decat un site cu PR4 si cam atat. Si ala e, nu e.

🙂 chiar daca m-ai facut analist fin tot nu mai licitez. Mi-am zis parerea. Bine ca am depasit suma de 1.05

Bai………sa-i explice cineva lui EUGEN BARBU, alias IUGIN, Bursucul, americanul, CIA,BO, bugetar, cum vrea el, ca pe mazemania se scrie in limba romana. Sa puna pe careva, vre-un manechin, sa-i scrie postarile, ca nu le are deloc baiatul asta. Pai io nu dau mai mult de 3 lei, pt ca nu face nici macar atit. Cine-o ia n-are ce face ce face cu mazemania pt ca e un fel de porumbel postas, se intoarce la stapin. Toti cei care citesc mazemania o sa citeasca calinomania in secunda doi. Deci cine cumpara ia teapa. Pricepe cione-o vrea.N-am zis ca-i blog de… Read more »

zafox

🙁

din pacate n-ai precizat in cate transe se pot plati banii. daca e admisa o rata lunara pentru “saracii” care n-au cash, as cam supralicita :))

300…cash

Bine spus dheo; azi am fost la banca sa ma interesez de un credit 🙂
Merge si-n rate? ca daca mere apoi sa vezi licitatie…

Gigele maica, ai inebunit?

Stai sa vezi licitatie cand isi da vreun manelist seama ca Mazemania se poate transforma usor in Manelemania. 🙂

Uite asa am licitat si eu, laolalta cu oameni de bun simt dar si cu cretinoizi care, desi n-au creier, respira acelasi aer cu noi.
https://gigelitatea.blogspot.com/2009/08/mazemania-de-vanzare-cine-da-mai-mult.html

#Gigel
ai vrut sa spui: “Care desi respira acelasi aer cu noi, nu l-i s-a dezvoltat creieru'” asa are inteles, ca nu de la aer se trage nedezvoltarea creierului…

@Calin,ma gandeam sa te ajut si io un pic,si cum nu am chef sa licitez(fiink mazemania nu va fi nimic fara tine),asa k..iti las un link sa vada si cei care liciteaza cam cat ar trebui sa scoata din buzunar…o zis statisticile..eventual..ii faci tu un print screen 😛
vreau si io o bere dupa ce o vinzi;)
bafta

https://bizinformation.org/ro/www.podulminciunilor.ro