Mazemania vanduta pentru 1000 de euro!

Gata licitatia! Asa cum am promis joi 20 august 2009, ora 20.00 s-a incheiat licitatia. Din pacate suma maxim licitata nu este foarte mare, doar 1000 de euro. Dar stirea buna este cu totul alta: cumparatorul nu vorbeste bine romaneste… adica mai deloc. A licitat prin intermediar pentru ca “incurajeaza astfel de actiuni voluntare ale unor oameni care vor sa schimbe ceva”. Oficial este noul proprietar Mazemania odata ce se incheie tranzactia. Bomba este alta…

Persoana care a cumparat Mazemania este cetatean englez si a dorit foarte mult sa nu ii fie facut numele public pe blog. De asemenea a mai avut cateva pretentii:
1. Sa fie schimbat numele blogului intr-unul mai apropiat de tematica preponderent sibiana
2. Sa fie pastrat ca sub-titlu “a.k.a. Mazemania” (cunoscut si ca Mazemania sau o traducere a acestei idei)
3. Sa continui sa scriu voluntar in Mazemania fara nicio restrictie din partea sa
4. Sa mai cooptez doua persoane pentru a fi autori pe blog, fara drepturi de administrator, la alegerea mea
5. Sa pastrez datele tehnice actuale: domeniu, hosting etc

Sincer oferta m-a bucurat mult, desi mi-a luat cateva zile sa o inteleg (cred ca o inteleg, totusi nu sunt foarte sigur care este motivatia). Despre noul proprietar pot spune in plus doar ca este barbat si e “in a doua parte a vietii” (adica are intre 50 si 100 de ani…:) )

19
Lasă un răspuns

19 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
newest oldest most voted

Vraja ieftina. Adica ai vindut, dar tot tu esti la ghidoane, mai mult mai si angajezi oameni. Nu tine Caline. Dar daca tu asa vrei sa joci la cacialma, nu tine. Eram sigur ca asa se va intimpla.

pai aia e Caline, ca n-au dat nimic. Pt ca nu s-a licitat serios, ai inventat tu o poveste pt. copilasi mici, asa cum e Marc al meu sau Karina ta. Deci vrei sa ne prostesti ca s-a vindut mazemania cu 1000 de euroi, dar ramii tot tu si mai aduci doi musterii. Las-o balta ca nu tine.Iarasi te transformi in renu Rudolf.

daca esti tare atunci fa dovada platii. Arata un op de 1000 de euroi in contul tau si atunci te cred. Altfel… gargara ieftina.

Szasz

“Nu pentru ca m-ai mintit, ci pentru ca nu-ti mai pot da crezare: iata de ce ma cutremur.

Nietzsce

Bota

Micule mai lasa omu inpace si nu mai suge atata @#$#@$@#$@#$

Deci … cum spuneam…vraja marii.Nu mai vorbim de faptu ca in Romania vanzarea site-urilor nu e legala.In fine… renu Rudolf nu se desminte.

americanu

dle admin, DA DOMENIU? DOMENIU? ALA CUL IL VINZI? si aste e legal?

americanu

pai ai renuntat la domeniu? sau iti ramane tie? ca nu mai pricep nimic! si daca iti ramane tie, omul ala ce a cumparat? acuma sa nu spui ca i l-ai cedat, ca intr-un post mai sus ai scris ca ti-a ramas tie:)
apropo, ai devenit o persoana foarte credibila…

Dar sincer, tipii astia care tot comenteaza pe aici ce/cine sunt?! Au vreo mica legatura cu online-ul? (nu as vrea sa comentez ce site-uri au atasate numelui de comment). Plus de asta, in mandra Romanie poti sa vinzi un site/domeniu, etc. Poti sa vinzi orice si in cel mai rau caz, dai o factura cu “Prestare servicii”. Sa nu mai spun ca pe site-ul rotld e un link “Transfer drept de folosinta”.. oare ce o fi ala? Si daca a fost un joc al lui Calin, nu pot sa va spun decat PROSTILOR, voi astia care nu ati putut dormi… Read more »

Transferul unui domeniu se face cu titlu gratuit. Acum o dai la intors ca nu stiu cine a cumparat continutul site-ului. Fara contract, fara transfer bancar, cash , cum zici tu. Mai mult, vrei sa te credem. Daca inventai o poveste mai plauzibila, poate ar fi tinut. E o scorneala marca RENU RUDOLF cu nasu rosu.

Nici eu nu cred povestea ta. E cam SF. Investitor strain, eu raman sef … (ma rog admin). Nu am prea inteles ce are de castigat englezul? Care totusi are lire daca e sa le dea cash :).

@Radu Micu : transferul unui domeniu se face cu titlu gratuit dar, cum bine stii si tu ca doar traiesti in romania, se poate face si printr-un proces de cumparea a unui serviciu (realizarea unui site sau mutarea unui site pe alt server) si se poate elibera factura de prestari servicii. Eu daca fac un produs online ii cumpar si domeniu si il vand la pachet adica domeniu plus continut(fisiere, baze de date etc).
Deveniti penibil repetand aceasi idee in fiecare raspuns.

ion

1000 de euro? Inseamna ca sunt multi nebuni in libertate? Unul cel putin, da. Dar e buna gluma. Trebuia sa fii si tu mai ciumeg, sa zici 10000. Ca poate te credeau vreo doi agarici pe care ii duci tu de nas cu vrajeala. Apropo, dai o bere din mia aia de euro?