Imi place Elena Udrea

Na! Sa moara de ciuda toti aceia ca o injura zilele acestea prin ziare. Mie chiar imi place cum se comporta, atitudinea ei si faptul ca a reusit atat de multe ca femeie in Romania. Si sunt sigur ca multor oameni simpli le place de ea. Aparitia ei astazi in fata Comisiei parlamentare condusa de Orban a fost excelent jucata politic. Pentru ca pana la urma totul este politica. Credeti ca celor din PSD sau PNL le pasa de Urdea sau de banii Ministerului Turismului?! Aiurea! Vor sa o darame pentru a mai da o lovitura lui Basescu inainte de alegeri. Totul este politica. Asa ca femeia asta s-a dovedit tare, s-a dus la Parchet si a depus plangere impotriva membrilor comisiei si apoi la Comsiei DOAR pentru a-i recuza. Mi se pare firesc. Cum poate o Comisie Parlamentara sa traga concluzii INAINTE de audieri. Iar reactiile afemeiatului si betivanului de Orban sunt aiurea. Tipul ala nu este in stare sa conduca nici macar 2 oameni, ce sa mai vorbim de a fi reprezentant in parlament. Sincer, Orban mereu mi-a facut lehamite.

Problema Udrea este problema femeilor care acced prea sus intr-o tara eminamente MISOGINA. Sa nu uitam ca lui Nastase, Iliescu, Tariceanu si multi alti politicieni corupti (barbati) nu li s-a intamplat nimic. In schimb femei de cariera ca Mona Musca, Ridzli sau Udrea sunt mereu persecutate.

Basescu a stiut mereu sa propulseze femei in functii inalte ceea ce este foarte bine. Din pacate politrucii barbati NE… vor mereu sa le dea in cap, pentru ca daca ajung ele prea sus ei se simt IMPOTENTI.

Reactia lui Udrea la Comisie a fost una atent jucata politic. Si-a asumat un mare risc, dar zic eu, va castiga. In schimb reactia PSD-istului Nicolae Banicioiu de a striga dupa ea ca seamana cu Elena Ceasusescu (la atitudine) este jenanta. Numai intr-o tara condusa de CACAT poate sa existe o astfel de reactie. De altfel, mitul ca nu era de vina Nicolae Ceuasescu pentru situatia din Romania, ci Elena, este un alt mit misogin romanesc.

Hai sictir!