Spitalul discordiei

Sambata trecuta ma plimbam cu Lili si Karina pe strada Mitropoliei. Trec pe langa noi prinsi in discutii aprinse doctorii Chicea si Cotarla, abia iesiti din sediul PSD. “Astia pun ceva la cale” ii zic eu lui Lili. “Chicea e in PSD?!” ma intreaba ea. “Mai intrebi?! Cum ajungea altfel director medical la spital?!”
Iar astazi presa anunta numirea doctorului Chicea ca director general al Spitalului Judetean Sibiu si dr. Liviu Cotarla, director medical. Acum ati inteles de ce erau agitati sambata cei doi si fericiti isi strangeau mana la colt de strada, dupa iesirea din sediul PSD? Numirea lor este in detrimentul fostului director numit de PDL. Asa e politica…

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted
ioan

si mai sus e articolul despre caprovecinism… Pai tu prin postul asta nu te incadrezi in aceeasi categorie? Cel mai bine, pentru toata lumea, ar fi sa ne vedem fiecare de treaba lui, de job-ul pe care trebuie sa il faca, si pentru care este platit. Poate daca nu ne-am mai uita chioras la toti cei care trec pe langa noi, si ne-am vedea de propria viata ne-ar merge mai bine. Romanii au deevenit experti in teoria conspiratiei, vad intrigi si dedesupturi politice peste tot… Hai sa fim seriosi. Si asa suntem prea mici ca sa conteze parerea noastra. Opinia… Read more »

ioan

Poate ca ar fi mai bine. De ce sa nu recunoastem meritele semenilor nostri? Hai sa le acordam, pana la proba contrarie, prezumtia de nevinovatie? Si ce daca fac parte dintr-un partid politic? Daca nu ne convine amestecul partidelor politice, de ce sa nu le desfiintam. E dreptul oricarui partid de a incerca sa ocupe pozitii cheie in sistem. Sau nu asa se procedeaza? Atunci de ce mai exista competitie politica? Ce partid, ajuns la putere, pune in functii de conducere oameni din partidul advers? Seriosi sa fim! Chiar mai credeti in povesti cu zane facatoare dee minuni? Ca un… Read more »