Masoneria salveaza Romania?

Sa ia citatul “Marele Consiliu al Marii Loje Nationale a Romaniei (MLNR) a hotarat retragerea totala a sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului, unde intra inclusiv Presedintia si Guvernul”. Asta a declarat sambata Viorel Danacu, conducatorul MLNR. Ce inseamna asta?
Masoneria romana era implicata prin membrii sai in toate institutiile statului, cat si in mediul de afaceri, presa, ong etc. Asta se stia. Declaratia aparent inofensiva a unui tip de care nu a auzit nimeni in Romania este un semnal. Batalia pentru presedentie s-a transformat in batalia pentru Romania. MLNR argumenteaza decizia ca nu vrea “sa fie partas la haosul si hotia care, din pacate, se instaleaza in toate institutiile statului”. Asta chiar trebuie sa ne dea de gandit…

Dar oare ce rol aveau masonii romani in institutiile statului? Care era gradul lor de “sprijin” pe care il ofereau pana acum? Sa fie oare semn ca statul roman a alunecat deja in prapastie si nu mai este “pe margine”? Intrebari la care cu greu putem raspunde.

Ce stiu eu este ca masoneria are un candidat neoficial la presedentie. Adica nu este oficial sustinut de ei… Acest candidat dorit de multi din presa si mediul de afaceri este deja intruchipat ca “salvatorul Romaniei”. Transformarea lui Basescu in “demon” prin manipularea de presa are rolul construirii imaginii “Noului Arhanghel al Romaniei”, cncept masonic de inlocuire a religiei ortodoxe cu valori asemanatoare, dar diferite. Cine este acest candidat? Inca nu a anuntat oficial, dar o va face. Este Oprescu. Sorin Oprescu.