Masoneria salveaza Romania?

Sa ia citatul “Marele Consiliu al Marii Loje Nationale a Romaniei (MLNR) a hotarat retragerea totala a sprijinului fata de toate institutiile fundamentale ale statului, unde intra inclusiv Presedintia si Guvernul”. Asta a declarat sambata Viorel Danacu, conducatorul MLNR. Ce inseamna asta?
Masoneria romana era implicata prin membrii sai in toate institutiile statului, cat si in mediul de afaceri, presa, ong etc. Asta se stia. Declaratia aparent inofensiva a unui tip de care nu a auzit nimeni in Romania este un semnal. Batalia pentru presedentie s-a transformat in batalia pentru Romania. MLNR argumenteaza decizia ca nu vrea “sa fie partas la haosul si hotia care, din pacate, se instaleaza in toate institutiile statului”. Asta chiar trebuie sa ne dea de gandit…

Dar oare ce rol aveau masonii romani in institutiile statului? Care era gradul lor de “sprijin” pe care il ofereau pana acum? Sa fie oare semn ca statul roman a alunecat deja in prapastie si nu mai este “pe margine”? Intrebari la care cu greu putem raspunde.

Ce stiu eu este ca masoneria are un candidat neoficial la presedentie. Adica nu este oficial sustinut de ei… Acest candidat dorit de multi din presa si mediul de afaceri este deja intruchipat ca “salvatorul Romaniei”. Transformarea lui Basescu in “demon” prin manipularea de presa are rolul construirii imaginii “Noului Arhanghel al Romaniei”, cncept masonic de inlocuire a religiei ortodoxe cu valori asemanatoare, dar diferite. Cine este acest candidat? Inca nu a anuntat oficial, dar o va face. Este Oprescu. Sorin Oprescu.

3
Lasă un răspuns

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
newest oldest most voted
Silviu

Pai cum crezi ca a reusit sa obtina Primaria Capitalei, tot cu ajutorul masonilor. Pe de alta parte nu stiu si nu inteleg de ce nu a facut o declaratie in acest sens Eugen Ovidiu Chirovici, el ar fi fost cel mai indreptatit sa iasa de data asta la rampa si sa vorbeasca. Cu siguranta Basescu nu a fost sustinut si nu va fi niciodata sustinut de masoni, poate doar de securitate, dar de masoni 100% nu. Asta e parerea mea.

Nasul

E stiut acest lucru de ceva vreme.Care e problema?Oprescu. Doctorul Oprescu. Foarte bine. Numai sa fie ok cu tara asta, ca altfel, ne umplem de rahat pana-n gat si nu mai iesim de acolo. Cam urat final pentru un popor, nu? Asa ca, decat sa sucombam ca neam sub diverse cizme murdare, mai bine gasim o varianta…de salvare.Pe urma, vom vedea…Oricum, totul e o mare minciuna!Si toti se zbat pentru ei, nu pentru mine, pentru tine, pentru batrana cutare sau bebele cutare…Asta e …

dudu

Viorel Danacu este doar un caraghios care se baga singur in seama. Francmasoneria nu se amesteca in politica. Cu Basescu sau contra lui Basescu. Restul este manipulare si atit.