Oprescu presedinte

Din 7 septembrie scriam aici pe blog ca Sorin Oprescu va candida. De atunci sustineam ca Basescu NU va candida. Si deocamdata nici nu a anuntat ceva in acest sens. Si surpriza va fi ca Oprescu odata ales il va numi prim ministru pe Basescu. Asta daca sursele mele au fost bune. Parte din informatie deja s-a confirmat. In 26 si 27 septembrie Sorin Oprescu isi lanseaza candidatura ca independent. Interesant este ca Octav Cozmanca, omul de casa al lui Iliescu ii face campania. Se stie ca Iliescu si camarila nu il mai inghit de mult pe Geoana marioneta si camarila sa. Asa ca PSD-isti s-au rupt deja in doua. Mai mult Cozmanca, batran strateg si uneltitor a negociat deja cu PDL candidatura lui Oprescu.

10
Lasă un răspuns

10 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
9 Comment authors
newest oldest most voted
fcb

plauzibil.

nu cred ca Base se multumeste cu functia de prim ministru

Hmm!
Aflasem şi eu despre faptul că jocurile, în strategii de t, sunt ft făcute pentru Oprescu. Dar cu un Băse prim ministru, ar fi încă o clapă pentru cei care votează Oprescu. Nu s-ar schimba nimic. Eventual, să nu mai meargă chiar nimeni la un vot ulterior:)

strategii ale serviciilor… am vrut să spun mai sus, dar imi cam fuge tastatura de la leptop, nu stiu încă motivul:))

eu tot nu cred asa ceva

Nasul

Sa nu uitam de haioasa, dar inspaimantatoarea varianta -Băselu la Cotroceni încă un mandat şi Nuţi,Elena Gabriela Udrea zisă Cocoşel ( cum ziceam-spaima Constituţii…) – prim-ministru, dragii mei!!!!!

Din ce în ce mai rău, Românie!!!!

Imi pare rau sa te dezamagesc dar lucrurile stau cam asa: – candidatura lui Oprescu nu e o surpriza. Doar urmarindu-i declaratiile publice din ultimel 2 luni, era clar ca va candida; – partea a doua a previziunii tale, nu se va indeplini. Basescu a specificat clar, ca nu mai este dispus sa se coboare si sa se manjeasca in arena politica, odata ajus presedinte; – Oprescu nu va reusi sa stranga simpatie din tara (de fapt e pe cale sa o piarda si in Bucuresti), decat eventual daca va fi sprijinit de intreg aparatul PSD inca din primul tur.… Read more »

Szasz

Foarte plauzibil.

Octav Cozmanca, profesor universitar, este un organizator exceptional, de temut pt. celelalte partide-SRL.

Nu vreau sa fiu conduc de o curva ca Udrea. Nu vreau sa imi fie rusine ca sunt roman. La Brasov Votam Mircea Geoana!