Iesi afara, javra ordinara!

Aici am ajuns… cu asa un presedinte (Jos basescu!). O tara ajunsa la manie, ura, nervi, scandal… Politistii au facut mars si i-au strigat lui Basescu si Boc ceea ce merita. Curand astept sa si-o si ia presedintele… ca atata vant si ura a semanat in tara asta incat va ramane in istorie ca un presedinte asasinat, desi nu merita efortul, parerea mea! O javra nu trebuie decat data jos si dusa la Jilava unde ii este locul. Dar romanii nu traiesc viata cu jumatati de masura…. asa ca….. ganditi bine!

2
Lasă un răspuns

2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
newest oldest most voted

Bag de seama ca avem de-a face cu un guvern optimist deoarece ei nu vad si nu aud ca sanatatea e nesanatoasa, ca invatamantul e repetent, ca oamenii de rand sau oamenii legii impreuna cu sindicatele ies fericiti in strada sa aplaude guvernul…dar care guvern, acesta e invizibil sau mai bine zis cred ca e mort in urma razboiului cu criza!

Eroarea de analiza, anticiparea ca politistii vor demonstra cuminti ca oile, pleaca din ignorarea acelui soc al maturizarii de la Sibiu, in decembrie 1989, cand cu scenele de totalitarism salbatic din sala de sport si de la bazin, vizand inventarea sangeroasa de teroristi, pe care nu le-au rascolit inca nici istoricii, nici scriitorii.