Gala pentru Supervoluntari 2010. Voteaza online!

O noua editie a Galei pentru supervoluntari bate la usa. Pe 3 decembrie 2010, ora 18, la Hotel Ibis din Sibiu se vor da premiile. Pana atunci insa, de azi pana in 30 noiembrie puteti vota online Cel mai simpatic voluntar.
Intrarea la Gala se face pe baza de invitatie… asa ca, sprijinit de organizatorii Galei, Asociatia Colors, va invit la un concurs pentru a castiga o invitatie la Gala pentru Supervoluntari Sibiu. Ce trebuie sa faceti? Doar sa lasati numele la comentarii mai jos si sa spuneti de ce este important voluntariatul. Cel mai interesant raspuns castiga invitatia de 2 persoane!

Mai jos ultimul comunicat de presa referitor la Gala.15 organizatii sibiene in cursa pentru Supervoluntarii anului

Sibiu, 17.11.2010 – 15 ONG-uri si institutii scolare din judetul Sibiu au trimis aplicatii pentru cea de-a cincea editie a Galei pentru Supervoluntari, eveniment organizat de Asociatia Colors si Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Sibiu si finantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.

Organizatiile au trimis nominalizari pentru una sau mai multe dintre cele 12 categorii existente pe site-ul galavoluntari.wordpress.com. Jurizarea va fi facuta in cursul acestei saptamani de catre reprezentanti ai organizatorilor si instituatiilor publice active in domeniul promovarii voluntariatului, rezultatele fiind prezentate in cadrul Galei care va avea loc in 3 decembrie, incepand cu ora 18, la Centrul de Conferinte Hotel Ibis.

„Anul acesta avem o editie aniversara, pentru ca implinim 5 ani. Ne bucuram sa vedem ca sunt organizatii si persoane in Sibiu pentru care voluntariatul comunitar ramane o pasiune, la fel ca si pentru noi. Lucrul acesta ne motiveaza sa continuam acest proiect si pe mai departe” a declarat Claudia Popa, presedintele Asociatiei Colors.

Totodata incepand cu 20 noiembrie, daca veti intra pe site-ul Galei veti putea alege cel mai simpatic voluntar dintre cei 10 voluntari nominalizati la categoriile individuale.

Pentru mai multe detalii contactati Claudia Popa, presedinte asociatia Colors (0745-052151).

Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania. Parteneri: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferinte Hotel Ibis, Dram Center 07, Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind, Madstel Impex. Parteneri media : Kiss FM, Exact Media, Sibiu100%, Rondul de Sibiu, stiribrasov.ro.

Asociatia Colors, infiintata in 2008, are ca misiune dezvoltarea indivizilor si a comunitatilor din care fac parte pentru a-si atinge potentialul lor maxim de-a lungul existentei lor. Asociatia promoveaza un stil de viata sanatos, activ si implicat si are in implementare 10 proiecte.