Expo foto la ghena de gunoi

Presa ne-a ocolit ieri, dar nu si oamenii. Au venit cativa din locuitorii din zona, prea putini insa… apoi au inceput sa vina de nevoie… sa isi duca gunoiul. Si se uitau mirati la expozitia foto cu flori si verdeata din Sibiu amplasata pe gardul ce inconjoara ghena de gunoi. Cativa copii ce isi fac veacul acolo cautand in gunoaie cand m-au vazut ca vin cu Ciprian si Ada si faceam poze au inceput sa se ia de Ciprian ca nu vor sa apara in poze ca merg la scoala… sa nu ii vada colegii. Am aflat ca stau in Turnisor. Erau patru frati sau cinci… nici ei nu stiau sigur. Toti petrec timpul la gunoaie. Unul tocmai venise din Grecia …unde fusese la munca… banuiti voi ce munca… Expozitia noastra a decurs conform planului. Cele 16 poze au atras priviri, comentarii, reactii. Seara mai erau 12, dimineata 8…. Oamenii s-au indragostiti de ele si au ales unele sa le ia cu ei acasa… Foarte bine, asta ne si doream!

Poze vedeti mai jos. Multumiri lui Sorin Tarcea de la Sory pentru sposnorizarea evenimentului si Claudiei Popa de la Asociatia Colors, organizatorul principal in cadrul proiectului 1001 culori – Coloreaza-ti Comunitatea. Noi am reusit sa o coloram. Acum Ciprian si Ada vor face o expozitie in scara unui bloc….rau famat din Sibiu. Sa vedem ce iese acolo. Alte expozitii se pregatesc, la fel de traznite, doar, doar sibienii vor intelege ca un oras trebuie sa fie frumos nu doar in centru, unde vad musafirii, ci peste tot.

9
Lasă un răspuns

6 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
newest oldest most voted

felicitari pt “samburel” 🙂

Io am ajuns mai tarziu, am gasit si eu tziganushii aia acolo, care si-au pus o punga in cap in momentul in care m-au vazut ca fac poze. Acelas text ca merg la scoala.Interesanta initiativa si binevenita. In ce bloc rau famat o sa fie urmatoarea expozitie ?

mare

ba du-te in puii mei cu comentariile tale de kkt.vezi-ti de ochiul ala (trazniti-l-ar) public!!!!

Copiii astia care vrea

Cativa copii […] au inceput sa se ia de Ciprian ca nu vrea sa apara in poze ca merg la scoala…

gabi

Pai daca erai si tu la ghena, expozitia era completa.

gabi

Nepoate, schimba comentariul.Chiar esti trist,ca sa nu spun de-a dreptul jalnic.Da acum intre noi fie vorba, iti statea brici la ghena.Nu vorbesti cu cumnat’tu sa te bage la el la firma? Sef de echipe,normal.:::)))Hai pa, ca deja ma plictisesti!