Mergeti la expozitia 1001 culori si povestile lor

Gata proiectul nostru de voluntariat de anul acesta. Am facut impreuna cu sibienii si brasovenii implicati in proiect 1001 poze in Sibiu si Brasov pentru a suprinde culorile celor doua orase. Toate pozele sunt de vineri expuse in holul central al Primariei Sibiu (fosta curte interioara). Mergeti si le admirati si comentati. Fiecare poza are textul aferent si numele autorului ca sa laudati/injurati la obiect.

Joi seara pana noaptea tarziu am pus pozele pentru expozitie. De fapt eu am plecat devreme fata de altii care s-au sacrificat pana noaptea. (uite un mare avantaj sa ai copil 🙂 acasa!). Vineri a fost la ora 14 vernisajul. Un tip a venit tocmai din Bucuresti pentru expozitie. Ce-i drept ninsoarea pornita chiar atunci peste Sibiu i-a cam oprit pe sibienii din capitala culturala. Culmea e ca s-a dat sampanie gratis…. daca stiau marii amatori de cultura locala era plina sala!

Revenind la proiect incheiat prin aceasta expozitie, a fost un efort mare al organizatorilor, o munca frumoasa voluntar prestata de noi si iata ca a iesit ceva frumos.

Poze de la vernisaj mai jos:

PS: la final poze cu fiica noastra Karina mandra ca e participant la proiect, de fapt doar purtatoare de ecuson de participant! 🙂