Nesimtitul cartierului

Nesimtitul cartierului  Pe asta il voi da si la ziar. Intrece orice masura in ale nesimtirii. In cartierul Strand 2 pe strada Cantemir adesea este parcat pe trotuar un ditamai TIR-ul de la Iliuta Trans. Cica patronul sta pe acolo si soferul lasa masina in fata casei. Doar ca strada nu este construita pentru TIR-uri si nu suporta greutatea nici latimea. Unde mai pui ca nesimtitul pune TIR-ul pe trotuar de nu mai pot trece. Sambata am iesit cu fetita mea Karina si Lili cu sania si a trebuit sa ne riscam mergan pe strada printre masini pe zapada, pentru ca pe trotuar statea TIR-ul. Si mereu e asa…. totusi chiar nimeni din Politie si Primarie nu poate lua masuri?!?!
Vecinii nu cuteaza sa spuna nimic pentru ca individul patron este cunoscut pentru violenta….

Căutări:

9
Lasă un răspuns

5 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted

din’astia am mai vazut, si o sa mai vezi.. sunt peste tot..
partea amuzanta e ca – din cate imi dau seama – tu te-ai refulat, aici, digital.. ai mers la usa omului sa te plangi sau ai facut ca restul vecinilor?

Bogdan

Imi doresc tot mai mult o arma; si permis pentru ea, desigur.

TOLONTAN

sa vina aia de la primarie sa o ridice
hahhahahaa
ia sa mergem noiintr o seara sa i dezumflam cauciucurile…si la nevoie sa le si intepam..asa la fel de nesimtiti ca si dinsul.
papagalul

Iliuta trans

Ne pare rau pentru neplacerea pricinuita de parcarea camionului intr-un spatiu neadecvat, dar atata timp cat nu exista parcari speciale pentru tiruri, este una din solutiile pe care am ales-o in momentul de fata. Cat priveste faptul ca patronul este o fire violenta,constata din cele spuse de vecini, poate ar trebui cautat si motivul pentru care a avut conflicte cu vecinii. Iar in ceea ce priveste faptul ca ati fost “atacat” cu ranga, vom lua masurile necesare asupra soferului care a facut acest lucru intrucat nu patronul a fost cel care a avut confruntarea cu dvs. De abia azi am… Read more »

TOLONTAN

apreciem pozitia dvs
pina la urma este vb de respect
bafta

auzi Blaga de ce nu comentezi si faptul ca spitalele din Agnita si Cisnadie se vor desfiinta
ce parere ai ,gazetarestebiensur
Oare ,daca te intereseaza fa ceva pe miile de cetateni abandonati de stat si sa facem ceva pt ascesti amariti
ce zici
o petite sau orice altceva