Citesc ziarele

si ma amuz …

In tara,in ultimii ani presedintele jucator a inceput sa-si elimine concurenta. Initial voiam sa spun ca in stil mafiot, insa mafiotii au onoare. Toate defilarile astea pe la TV, inaugurate in urma cu multi ani de Dinu Patriciu, urmat la scurt timp de Iancu de la Timisoara, si continuate in ultimii doi ani cu Becali, Diaconescu si mai nou Vantu nu fac decat sa demonstreze regulile semi mafiote pe care se bazeaza iubitul nostru conducator.

Nu vreau sa fac apologia nici unuia dintre personajele enumerate mai sus, toti sunt infractori de rang inalt, profesionisti in inginerie economica, desi nu au facut in viata lor nici macar un curs de economie.

De fapt, in viata e important sa stii cum sa numeri banii. Atat.

Probabil va intrebati de ce ma amuz nu? Pai … motivarea arestarii lui Vantu, adica chestia aia cu favorizarea infractorului, infractor care exista arestat doar la TV, fiindca in scurt timp se face un an de cand l-au capturat indonezienii si inca nu a fost extradat.

De fapt Popa ala a fost arestat cu 1 zi inainte de votari nu? In aceeasi zi parca in care Geoana se relaxa la SPA-ul lui Vantu. De fapt in aceeasi zi ordonase si Boc controlul ANAF la iRealitatea nu?

E interesanta succesiunea de evenimente …