Riscurile meseriei de jurnalist

Un instantaneu pentru un ziar local cu primul acoperis verde din Sibiu poate fi foarte riscant. L-am surprins pe colegul meu Sebastian Sabo, fotograf Sibiu 100%, pe cand incerca sa prinda cel mai bun cadru cu acest acoperis.
Riscurile meseriei de jurnalist

11
Lasă un răspuns

9 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
ninel

Pusei si eu o intrebare aci: de ce raspunsurile de la sondaj sunt diredct acuzatoare? S-a dat cumva vreun verdict de crezi ca se va face dreptate daca omul va fi trimis in judecata? Stii tu ca a dat spaga? Spui ca esti impartial, dar felul in care ai construitasa zisul sondaj tradeaza de fapt felul tau speculativ. ceea ce faci tu nu e cu nimic diferit de ceea ce acuzi ca fac altii. Nu te mai da deontolog, ca daca vrei, iti spun mai multe si chiar nu o sa iti convina.

pt. ninel

Mai, tu esti oltean, dupa “pusei” al tau. Cred ca esti Gaina de la Tribuna, dupa “cloceala” din capul tau, ca parca aia este venita din Republica Populara Oltenia (R.P.O.).

chisi

intr-adevar, e extrem de riscant, jurnalistic vorbind, sa pozezi ceva iarba si flori… You need guts… Cred ca fotojurnalistii din Afganistan si Iraq mor de ciuda…

ninel

Am intrebat ceva. Sau dauneaza la deontologia tovarasului Blaga?

ninel

Nu e cazul sa vb de limbaj.Pt mine e clar ce e cu sondajul si cred ca pt orice om normal e limpede ca e tendentios.Numai bine.

ninel

Te deranjeaza cand primesti intrebari incomode.Face parte din stilul tau;care nu pot spune ca e unic.Mai ai cativa care iti seamana. Din pacate.

pt. ninel

Sa afirme cineva, indiferent ca-i Blaga sau altul, despre stapanul tau, Carabulea, ca este corupt, nu-i nimic tendentios, ci doar purul adevar. S-a imbogatit calcand pe cadavre. Asta fura la greu de pe vreme lui Ceasca pentru ca are hotia in singe.Averea lui este cladita prin acte de coruptie si furt sau ordinea poate fi inversa: prin furt si acte de coruptie. Demersurile tale pentru dregerea busuiocului sunt doar asa ca sa te simti cu constiinta impacata sau tu chiar crezi sincer ca patronul tau este nevinovat? Daca-i varianta a doua, insemana ca esti prost!Asta a fost criteriul de angajare… Read more »

ninel

Ai creierul spalat,n-am ce sa mai spun. E pierdere de timp sa iti mai dau importanta.Hai pa.

Andreea M.

Cred că îl ştiu pe băiatul din poză!!! Nu spun de unde… 🙂