Tribuna contra ataca

Primesc cum era de asteptat un comentariu la articolul asta. Comentariul suna cam asa:

Mai fraiere, aia e o greseala de tastare, dar tu vezi numai ce vrei. Stai ca avem noi niste dezacorduri de pe blogul asta, din alea grosolane, care tradeaza cam cata gramatica stii. Te bagi? Sau stergi postarea asta?

Un lucru e cert dupa cum spuneam, cititorii lor apreciaza calitatea articolelor. Cat despre acesti jurnalisti anonimi, pardon pupincuristi platiti de Carabulea nu pot spune decat ca n-au pic de onoare si curaj sa posteze macar cu numele real ba mai mult vin pe aici si comenteaza tot sub anonimat.

Uite dragilor eu la cererea cititorilor am sa-mi public foaia matricola pe blog. Facem pariu ca voi n-aveti curajul?

Cat despre greselile de pe aici, pardon, asta este un blog personal unde scriu uneori mai multi autori. Nu ne laudam a fi jurnalisti fiindca nu suntem, cum nici voi nu sunteti din pacate.

P.S. daca vreti faceti o lista cu toate greselile de pe aici si publicati-o in ziar ca nu ma supar (Huidu si Gainusa ce sunteti voi 🙂 )

Căutări:

8
Lasă un răspuns

8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
newest oldest most voted
chisi

“contra ataca”? Nu confundati greselile de tastare cu lipsa ce cultura sau de cunostinte de gramatica sau ce vreti voi. “Cat despre greselile de pe aici, pardon, asta este un blog personal unde scriu uneori mai multi autori”. Nu am inteles. E o scuza pentru analfabetismele de aici?

Asta imi place cel mai mult intr-o disputa online: unul vine cu argumentul suprem ca celalalt nu scrie corect gramatical pe blog 🙂 De parca toti ar trebui sa fie experti in gramatica.
Iar cei de la ziare sa nu se mai dea mari, pentru ca ei au angajat corectori care … sa-i corecteze gramatical pe ziaristi 🙂

chisi

“De parca toti ar trebui sa fie experti in gramatica” zice Dan. Nu “experti” ci macar cunoscatori scris-vorbit de limba romana. Mai ales, voi, bloggerii…

ghita

Maline!!!! Lasa-i pe tribunisiti. Nu te mai lua de Chisi (Chidelita de la Tribuna) ca iar umple asta o pagina de ziar cu injuraturi la adresa bloggerilor. Cu asta rezolvi altfel: pune si tu o sticla de vin sau de cogniac pe masa… asa devine mielusel! Si altii de la Tribuna asemenea. Sa ii vezi cum merg pe la ospetele date de primari in judet alde Bako, Chiselita sau Pal! Cum curge vinul si rachiul in paharele lor!!!

Ar trebui sa te bucuri ca iti mai citeste cineva blogul din cand in cand…;)

chisi

@ghita Injuraturi la adresa bloggerilor? Poate ai dovezi ghita… Nu de alta dar nici injuraturile mele nu le pot strica pe orice din asta, blogger… Cat despre oferta de vin sau coniac, cam subtire. Hai ca pentru o sticla de din alea v-as da cu imprumut, pe termen scurt, bloggerilor si tie, un manual de gramatica de scoala primara, ca sa nu o mai comiteti online. Oar povestea cu judetul e simpla, si are o explicatie: se bucura lumea ca vede jurnalisti neanalfabeti si atunci pune masa… Lui Ghita ii e doar ciuda si atat. Uite, daca vrei sa bei… Read more »

chisi

rectificare. In loc de “Oar”, a se citi “Iar”. E din tastatura, ca albumul de hiphop de care nu ati auzit…