Libertatea lui Carabulea vs. libertatea presei

 

Domnul Ilie Carabulea, un personaj destul de dubios al judetului nostru si-a exercitat drepturile democratice si a cerut eliberarea din detentie pentru o perioada de 3 luni deoarece nu a avut timp sa-si puna la adapost afacerile personale.

Din ce citesc pe la anumite gazete locale si nationale se pare ca domnul Carabulea si-a motivat decizia facand apel la bunavointa si compasiunea instantei care ar trebui sa-l elibereze fiindca in caz contrar peste 4000 de angajati risca sa-si piarda locul de munca si au saracii familii si copii in intretinere.

Acuma eu de aici nu pot trage decat doua concluzii:

1. Domnul Carabulea are la firmele sale numai manageri prosti si la fel ca si Basescu cu Boc, managerii erau marionetele si dansul conducea

2. Domnia sa tocmai acuma a aflat ca angajatii dansului au familii si copii in intretinere fiindca pana acuma, ani de-a randul in care si-a exploatat angajatii fara mila pentru a-si cladi imperiul nu a stiut acest aspect social

E hilar si in acelasi timp deceptionant sa vezi un anume om care s-a vazut de curand cu funia la gat cum se agata de orice posibilitate si incearca sa speculeze orice aspect al neajunsurilor sociale in favoarea lui.

Eu unul sper, desi nu cred, ca intr-o buna zi in Romania va rasari soarele, iar justitia nationala, in frunte cu cea de la Sibiu il va ancheta si judeca cu adevarat pe domnul Carabulea fiindca sentinta primita nu prea reflecta cumularea infractiunilor pe care le-a facut.

Norocul domnului Carabulea este asigurat de faptul ca dansul are in spate nume grele din politica si din administratia locala sibiana care isi cumpara linistea si libertatea si astfel il acopera si pe domnul Carabulea. Sunt curios totusi pentru cat timp vor mai putea continua asa.

Ah si daca va intrebati ce e cu libertatea presei, pai am sa-I las pe cei de la Tribuna sa ne lamureasca de ce ei n-au informatii la cald pe subiectul asta si de ce nu exista in arhiva lor nici un articol “defaimator” la adresa domnului Carabulea.

Dupa cum spunea si Calin si am spus si eu, tot ce stiu sa faca pseudojurnalistii angajati la Tribuna e sa aduca laude conducatorului iubit. Cam la asta se rezuma libertatea prese in Romania in genere si in Sibiu in speta.

Căutări: