E campanie si eu sunt anti campanie :)

Nu pot sa nu ma amuz, vazand diverse  comentarii mai mult pe privat, pe mesageria de Facebook, messenger si altele si mai putin cu demnitate la articolele mele.

Exista oameni online, cunoscuti de-ai mei care au diverse “sparle” cu oameni din partidele politice. E si normal, ne-am obisnuit deja cu postacii platiti si cu anonimii care au o parere, au o informatie mai calda decat SRI-ul dar se ascund sub anonimat.

Dar n-am de gand sa mai bat mult campii si sa va anunt ca astazi mi s-a spus ca “am vazut prea multe filme si deja o iau razna ca aia de la Antena 3 cu articolele SF pe care le scriu”

O fi adevarat? N-o fi adevarat? cine stie, nu cred ca ma poate judeca cineva din punct de vedere psihologic decat daca are o anume experienta in domeniul psihologiei.

Eu unul deocamdata traiesc intr-o tara libera, chiar daca am inteles la un moment dat ca Romania nu a fost niciodata o tara libera si democratica decat poate din punct de vedere al constitutiei nu si al starii de fapt, si tocmai de aceea imi permit sa ma exprim liber, sa scriu ce gandesc pe baza informatiilor pe care le am iar cui nu-I convin articolele mele sa faca bine sa nu le mai citeasca fiindca nu-l obliga nimeni sa faca asta.

Ii inteleg si pe acei care sunt impinsi de la spate de un anume partid si se feresc sa muste din mana care-I hraneste, insa ar fi decent din partea lor fie sa aiba curajul sa comenteze public sau sa taca.