Alo Tribuna?

Desi presa nationala vuieste de azi dimineata de reteaua Carabulea si mega frauda din domeniul asigurarilor, iar gazetele locale gen Sibiu 100%, Ora de Sibiu sau Turnul Sfatului au umplut azi paginile cu stiri privind acest subiect la Tribuna inca se doarme.

Se pare ca azi n-au publicat nici un articol pe site si s-au ascuns intr-un colt prin birouri in speranta ca „atotputernicul” Carabulea va scapa si din povestea asta si-l vor putea linge in cur din nou.

Sunt tare curios ce parere are prea mofturosul Laurentiu Streza despre acest subiect. In caz ca nu stiati Mitropolitul Ardealului l-a blestemat in 2010 pe Carabulea pentru a-i spala imaginea dupa iesirea din parnaie. Evident Tribuna a scris doar despre „fapta buna” a prea mofturosului nu si despre „fapta rea” la adresa dumnezeului lor. Poftim moralitate 🙂

Cat despre „imperiul” lui Carabulea ei bine se pare ca se naruie incet si sigur. Sa nu va ingrijorati de soarta actualilor pupincuristi de-ai sai de la Tribuna fiindca exista destule gazete in Sibiu si nu numai aservite politic unde isi vor gasi servici dupa ce sunt dati afara.