Alo Tribuna?

Desi presa nationala vuieste de azi dimineata de reteaua Carabulea si mega frauda din domeniul asigurarilor, iar gazetele locale gen Sibiu 100%, Ora de Sibiu sau Turnul Sfatului au umplut azi paginile cu stiri privind acest subiect la Tribuna inca se doarme.

Se pare ca azi n-au publicat nici un articol pe site si s-au ascuns intr-un colt prin birouri in speranta ca „atotputernicul” Carabulea va scapa si din povestea asta si-l vor putea linge in cur din nou.

Sunt tare curios ce parere are prea mofturosul Laurentiu Streza despre acest subiect. In caz ca nu stiati Mitropolitul Ardealului l-a blestemat in 2010 pe Carabulea pentru a-i spala imaginea dupa iesirea din parnaie. Evident Tribuna a scris doar despre „fapta buna” a prea mofturosului nu si despre „fapta rea” la adresa dumnezeului lor. Poftim moralitate 🙂

Cat despre „imperiul” lui Carabulea ei bine se pare ca se naruie incet si sigur. Sa nu va ingrijorati de soarta actualilor pupincuristi de-ai sai de la Tribuna fiindca exista destule gazete in Sibiu si nu numai aservite politic unde isi vor gasi servici dupa ce sunt dati afara.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *